Majorare TVA de la 19 la 24% de la 1 iulie

Offtopic - pe orice tema, cu conditia sa respectati regulamentul
admin_exprim
Site Admin
Sex: Male

Majorare TVA de la 19 la 24% de la 1 iulie

Mesajde admin_exprim » Dum Iun 27, 2010 9:49 pm

Majorare TVA de la 19 la 24% de la 1 iulie, este decizia luata de guvern pe 26 Iunie si este oficial.

Dupa ce Curtea Constitutionala a hotarat ca pensiile sa nu fie scazute, s-a trecut la planul B, cresterea taxelor si impozitelor, pentru a creste veniturile la buget.

TVA 24% este pentru toata lumea. Incepand din 1 iulie 2010, toti o sa platim mai mult pe produse si puterea de cumparare scade. Sa speram ca nu va creste inflatia foarte mult dupa aceasta majorare de la 19 la 24 la suta a taxei pe valoarea adaugata.

Comentarii ?
Ce se va face oare cu acesti bani ? :?
Parerea Dvs. conteaza!

costin_caraion
Spre iluminare (nivel mediu)

Re: Majorare TVA de la 19 la 24% de la 1 iulie

Mesajde costin_caraion » Lun Iun 28, 2010 10:13 pm

Ei zic ca banii se duc la bugetul de stat pt. plata salarii, pensii, etc. si poate pe ultimul loc chestia cu FMI-ul ca sa poata primii a-nu-stiu-cata transa. O fi adevarat nu stiu. Oricum ce mai conteaza. Altii care sa ne conduca mai bine nu cred ca avem. Bravo lor ca au reusit sa ne minta si noi sa ii credem. Rusine noua ca natie ca nu am reusit sa ridicam oameni capabili sa conduca si sa administreze o tara.
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!

admin_exprim
Site Admin

Re: Majorare TVA de la 19 la 24% de la 1 iulie

Mesajde admin_exprim » Mar Iun 29, 2010 9:39 am

Stati sa vedeti balci - inca nu se stie daca aceasta masura este constitutionala..la fel ca si in cazul pensiilor.
Parerea Dvs. conteaza!

Înapoi la “Discutii libere”