La ce trebuie sa renunti sau nu pentru a slabi
-
yubitica85
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Female
Re: La ce trebuie sa renunti sau nu pentru a slabi
trebuie sa renunti la dulcuri fainoare si plajeli
- marydole
la prajeli,la shaorme,fastfood,la junk food,dulciuri,cipsuri.....paste,paine,carne prea multa si grasa
Serios. . .nu te mai lua dupa ce "descopera oamenii de stiinta". Daca vrei sa slabesti. . .e simplu. Caloriile arse trebuie sa fie intr-un numar mai mare de cat cele consumate.
Simplu.
Simplu.
Pentru a slabi TREBUIE sa renunti la dulciuri si la prajeli. Asta in primul rand. O chestiune nu am inteles eu.Am auzit de la cineva ca intr-o dieta nu e bine sa consumi mai mult de 3 mere pe zi ca nu stiu ce, contine zahar si faze de genu'. Fructele, nu toate, ca bananele ingrasa. Parerea mea este ca ar trebui sa mancam 3 mese pe zi si fructe din belsug pe langa.....
-
hareth
- Initiat
Este foarte important sa cunosti totul despre alimente, adica ce continut de carbohidrati(glucide) au, lipide, proteine, etc. Apoi, cauta sa nu amesteci la o masa prea multe alimente, de exemplu daca amesteci glucidele cu lipidele e clar ca se va depune tot, deci la o masa incearca sa mananci doar orez cu salata, fara paine sau alte sosuri, sau carne slaba cu salata sau legume sote, dar poti manca si paine cu salata daca nu poti renunta la ea. Atentie la fructe, toate contin carbohidrati, poti consuma la o masa doar fructe, dar evita sa mananci seara dupa ora 18. Sunt multe de spus, sper sa am timp altadata, nu ezita sa intrebi.
Cam astea sunt produsele pe care eu le-am eliminat din alimentatiae si au dat roade: - sucuri acidulate, paste fainoase, carne grasa, prajeli, produse fast-food, iar dulciurile trebuie consumate cu moderatie. Este important ca seara, dupa ultima masa, sa nu ne apucam sa rontaim covrigei, chipsuri, snackuri, mai bine bem un pahar cu apa plata 
Rochii online elegante pentru tine
- beauty2007
- Incepator
Eu citesc din curiozitate recomandarile din mass-media cu privire la o dieta sanatoasa intr-un corp sanatos.Cu trecerea timpului am renuntat sa fiu obsedata de nr kg.fiecare corp este unic si functioneaza diferit.Ce va pot spune ideal este sa mananci putin si des,miscare.Fiind vara,este bine sa consumam din abundenta legume si fructele de sezon.Produsele animale in exces ingrasa.Consumul de apa are un efect benefic.Ne hidratam si-eliminam toxine.Suplimentar iau pstile Hofisil de la firma Hofigal.
- beauty2007
- Incepator
Se poate manca dar putin si des.Nu sunt adepta teoriilor carora nu mancati dupa ora 18.Gresit.Se poate manca dupa ora 18 dar un meniu slab in calorii.Eu am program de sport de la ora 19-21.Bineinteles k imi este foame dupa antrenament asa k mi-am intrebat profesorul pot manca?Mi-a spus da.Ce manac cand ajung acasa?Fiind vara,imi fac o salata.Uneori mananc ce am dar nu mult.Intr-adevar dulciurile ingrasa.Suntem oameni>Scap si eu in patima asta dar fara sport procesul de slabire este foarte lent,aproape ineficient numai prin dieta.
- Dana
Cred ca nu trebe sa mai maninci dupa ora 18 si multe legume si fructe ar fi reteta bine inteles si miscare multa 
- Dana
Este foarte important sa cunosti totul despre alimente, adica ce continut de carbohidrati(glucide) au, lipide, proteine, etc. Apoi, cauta sa nu amesteci la o masa prea multe alimente, de exemplu daca amesteci glucidele cu lipidele e clar ca se va depune tot, deci la o masa incearca sa mananci doar orez cu salata, fara paine sau alte sosuri, sau carne slaba cu salata sau legume sote, dar poti manca si paine cu salata daca nu poti renunta la ea. Atentie la fructe, toate contin carbohidrati, poti consuma la o masa doar fructe, dar evita sa mananci seara dupa ora 18. Sunt multe de spus, sper sa am timp altadata, nu ezita sa intrebi.