Sa vorbim de ceva ce ne amuza pe toti

Offtopic - pe orice tema, cu conditia sa respectati regulamentul

Agreati cocalarii ?

Nu
7
78%
Da
0
Niciun vot
Intr-o oarecare masura
2
22%
Am prieteni cocalari
0
Niciun vot
Sunt un cocalar !
0
Niciun vot

Voturi totale: 9

zackyler
Initiat
Sex: Male

Sa vorbim de ceva ce ne amuza pe toti

Mesajde zackyler » Vin Iun 18, 2010 9:20 pm

Ok , inafara de clipurile haioase care le gasim pe internet cu lovituri , greseli , farse bla bla.. poze si altele.. exista ceva ce te amuza in fiecare zi , si e imposibil sa nu il recunosti pentru ca este peste tot.
Nu stiti despre ce vorbesc ? Ok , o sa fiu direct... COCALARI :lol:

Nu este o categoria sociala tocmai bine vazuta , desii e foarte raspandita , trist ce e drept. Haideti sa povestim de cocalari am vazut , caci pe mine m-au marcat cateva "specimene" , pentru mine asta sunt , imi vine greu sa le zic persoane , pe bune :cry:

Am vazut odata un cocalar.. destul de inalt pt statutul lui social de cocalar , palarie , trening.. si cum au americanii un casetofon din ala pe umar si asculta r&b... ei bine , la asta canta un refren dintr-o manea : Astaaa e nebuniiaaa lui Florin Salam ... ok cum sa mergi pe strada asa ? :|

sau , nu ii inteleg pe astia de se imbraca doar cu echipamente de la steaua , dar oamenii doar sparg seminte in fata blocului

dar de ce cu camasa roz , pantaloni de trening si ciocate lungi albe ce mai ziceti ? :lol: :lol:

trist doamneee triiistt... astept sa mai aud si alte tipuri intalnite de voi :D

alex_rom007
Spre iluminare (nivel mediu)

Re: Sa vorbim de ceva ce ne amuza pe toti

Mesajde alex_rom007 » Sâm Iun 19, 2010 10:50 am

Mai exista (cel putin) un gen : genul de barbat la costum scump, cat-de-cat aranjat, si care incepe sa injure ca la usa cortului cand da peste cineva pe strada (si din masina, si de pe jos)

zackyler
Initiat

Mesajde zackyler » Sâm Iun 19, 2010 12:27 pm

cocalari din aia care se cred superiori prin mall ati vazut ?=)) cu coada din aia la spate si cu tricou roz mulat si se uita ciduat la toti cu un aer de superioritate

sau sa va zic cine ma tuns pe mine odata :|

nu m-am putut tunde unde ma tund de obicei si m-am dus cu tata in ferentari pana la cineva si m-am tuns acolo.

SI dumnezeeeule mare , er aun cocalar , cu ditamai coada la gat din aia umflata zici ca era tinuta pe bigudiu , pantaloni conici si cu tur lasat cu un model de rugina... omul rotund la fata.. destul de grass , camasa , niste ciocate EXTREM de ciudate... si canta pe acolo pe o voce pitigaiata niste manele :|

monicutza
Incepator
Sex: Female

Mesajde monicutza » Sâm Iun 26, 2010 7:51 pm

propun cv ......
intr-o duminik ieshi pe bulevard la plimbare in jurul orei 17-18 i-ati un pik shi o foitza..... te vei minuna cat de multe specimene ciudate pot exista !!!!!

zackyler
Initiat

Mesajde zackyler » Mie Iul 07, 2010 6:04 pm

exact !! la orice ora defapt. sunt si nocturni si diurni

marydole
Spre iluminare (nivel mediu)
Sex: Female

Mesajde marydole » Vin Dec 03, 2010 11:40 am

din pacate cam 45 la suta din romania e plina de cocalari si pitzipoance :D :D :D :D :D ,pacat,pacat ca se promoveaza prostia si josnicia...... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Înapoi la “Discutii libere”