Filme

Restaurante, cluburi, hoteluri, statiuni si parcuri de distractii, cinematografe, filme, muzica, teatre, muzee, opera, linii aeriene, aeroporturi, trenuri
admin_exprim
Site Admin
Sex: Male

Re: Filme

Mesajde admin_exprim » Vin Mar 26, 2010 2:13 pm

Cum, si adica porcaria aia americana a avut vreo idee?! Vreun 'plot' ? Vreun joc actoricesc? Vreu previzibilitate nebanuita ? SI nu a avut efecte speciale, nu ?

Iti pot da exemple de nenumarate filmle care meritau Oscarul..totusi un film pro-razboiul anti-arab ?
Parerea Dvs. conteaza!

costin_caraion
Spre iluminare (nivel mediu)

Mesajde costin_caraion » Dum Mar 28, 2010 1:18 am

Simt ca trebuie sa intervin sa domolesc putin subiectul... atat Avatar cat si The Hurt Locker sunt filme care merita vazute, poate unora chiar o sa le placa si or sa mai vrea sa le vada inca o data si inca o data... altora nu... Dar pentru ca ele au la baza aceleasi concepte americane ( cotropire/cucerire/explorare/ei sunt cei mai tari/stilul lor de viata este cel corect/etc ) care se regasesc in majoritatea filmelor de la Hollywood si care au fost asimilate de populatia intregii lumi, au avut succes. Nu v-a placut Avatarul sau The Hurt Locker? Asta inseamna ca inca nu faceti parte din majoritatea care este imbatata de visele americane si care chiar cred ca ele reprezinta evolutia normala a lucrurilor. Va felicit! Nu credeti ca au primit Oscarurile pe merit? Pai eu va spun ca da! Le-au primit pe merit! De ce? Pentru ca majoritatea decide! Si ele au imbatat pe cine trebuie!
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!

ilya
Spre iluminare (nivel mediu)
Sex: Female

Mesajde ilya » Lun Mar 29, 2010 2:17 pm

re: admin

Nu spun ca The Hurt Locker este o capodopera. Spun ca este mai bun decat Avatar din punctul de vedere al categoriilor mentionate mai sus. Sa stai mai bine la categoriile alea decat un film care din punctul meu de vedere are zero la ele, nu e o realizare. Asta este tot ce spun.

re: costin

Avatar merita vazut daca e 3d si numai din punctul de vedere "wow, sa vad si eu un film 3d". Peste ani si ani cand (probabil) majoritatea filmelor vor fi 3d, un film ca Avatarul va fi echivalentul unui film cu Steven Seagal astazi.

zackyler
Initiat

Mesajde zackyler » Vin Iun 18, 2010 7:42 pm

Mie mi-au placut
Drag me to hell
Boogeyman 3
Extreme movie
Toate american pie
SuperHero movie
Credo
The descent 2
Wrong Turn ( toate )
Good Luck Chuck
The black sheep
Iron man 2
The exorcism of emilly rose
The unborn
Paranormal activity
Paranormal entity
The fourth kind
Pandorum
Jennifer's body
District 9
The orphan
Zombie land
Underworld ( ambele )
Final destination
Seed of chucky

admin_exprim
Site Admin

Mesajde admin_exprim » Sâm Iun 19, 2010 10:24 am

Final destination - toate ?

PS : Eu am fost la ultimul Final Destination si l-am vazut in 3D.. nu se compara cu NIMIC! Am sarit din scaun la unele secvente.. Bine, nu e pentru oricine, dar merita!
Parerea Dvs. conteaza!

zackyler
Initiat

Mesajde zackyler » Sâm Iun 19, 2010 12:07 pm

finalul sincer nu mi-a prea placut , se putea mai bine :)) banuiesc ca tot ce sa intamplat acolo unde erau cursele cu masini , la 3D sa vazut... :X :lol:

admin_exprim
Site Admin

Mesajde admin_exprim » Sâm Iun 19, 2010 1:18 pm

zackyler scrie:finalul sincer nu mi-a prea placut , se putea mai bine :)) banuiesc ca tot ce sa intamplat acolo unde erau cursele cu masini , la 3D sa vazut... :X :lol:

Da, filmul nu a fost cine stie ce, dar experienta 3D merita !
Si da, sa te uiti mai ales acolo la scena cu dezastrul de la cursa de masini.. Mai ales ultimul cadru, cu un cauciuc parca - te feresti efectiv din calea..ecranului :)
Parerea Dvs. conteaza!

zackyler
Initiat

Mesajde zackyler » Sâm Iun 19, 2010 2:11 pm

tare :P

ipek
Initiat

Mesajde ipek » Mie Iun 30, 2010 8:13 am

Avatar , comediile , documentare Discovery..........
ipk

annya93
Incepator

Mesajde annya93 » Vin Iul 09, 2010 11:51 am

The 4th kind

Înapoi la “Timp liber”