Cosmetice AVON
-
hareth
- Initiat
- Sex: Female
Cosmetice AVON
Sunt uimita cat succes au aceste produse, sunt intr-adevar de calitate extra sau doar reclama le face sa se vanda bine?
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Re: Cosmetice AVON
Mai degraba sistemul de marketing/vanzari. De fapt usurinte cu care le poti cumpara - vine agentul AVON la tine la birou sau acasa si ti le vinde.
Despre calitatea lor nu pot sa ma pronunt. Poate altcineva poate face asta ?
Despre calitatea lor nu pot sa ma pronunt. Poate altcineva poate face asta ?
Parerea Dvs. conteaza!
Sunt destul de bune produsele cosmetice. Ma impac binishor cu ele.
-
CorduneanuMirela
- Incepator
sunt destul de bune produsele cosmetice, dar sunt produse mult mai bune decat cele de la AVON.
-
hareth
- Initiat
Am cumparat zilele trecute cateva dintre produsele lor si pot sa va spun ca sunt diferite fata de cele din comert, in sensul ca raportul calitate/pret este indeplinit. Spre exemplu, samponul regenerant, cremele de fata si de corp dau intr-adevar rezultate. Urmeaza sa incerc si altele si va tin la curent. Oricum, ma declar multumita!
Va recomand ceva foarte dragut de la avon, numai bun pentru zilele de primavara. Este produsul achizitionat de mine de curand. O geanta spatioasa si o poseta eleganta, setul Lindsey.

Rochii online elegante pentru tine
MAI SINCERA SA FIU EU FOARTE MULT URMARESC LOTIUNILE DE CORP PARFUMATE...LE ADOR...MAI AM SI PARFUMUL PE LANGA LOTIUNE E SUPER OK...IN REST NU PREA COMAND PRODUSE...
Produsele sunt destul de bune insa exista alte firme care au produse mult mai bune ca cele de la Avon dar sunt si mai scumpe.
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata-e o lipsa de politete.Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intalnesti destinul.Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa." Coco Chanel
-
ioana.nicoleta
- Initiat
st foarte bune produsele de la AVON, eu le folesesc permanent si dau rezultate,mai ales parfumurile din gama Today Tomorrow Always care isi mentin parfumu,bn si celelelte game st bune da acestea imi plac mie.recomand cu incredere utilizarea tuturor produselor AVON din orice gama fie ele ingrijire,parfumuri,cosmetice!
IVoica
- Dana
- Spre iluminare (nivel mediu)
Produse AVON sunt foarte bune si eficiente
Înapoi la “Produse de ingrijire personala”