As vrea sa va ganditi la perioada din liceu, adolescenta-perioada de adolescenta. La visurile, preocuparile de atunci, ce va suscita interesul, ce va emotiona, ce visati ca o sa deveniti (indiferent daca realitatea va sugera ca nu e fezabil, ca la noi nu ai nnici un viitor, indiferent de barierele, temerile, gandurile care va spuneau ca "nu e de tine", nu e posibil... ati prins ideea). De exemplu eu ma proiectam in viitor... printre stele, ca astronautsau biochimist/ arheolog ... vroiam sa explorez si sa descopar lucruri nestiute.... apoi ma vedeam pe scena cantand folk si in filme... ca actrita de succes.... dar undeva in sinea mea... cel mai puternic filon urca spre stele...
Ce s-a ales astazi din visele mele... alta discutie. Cercetez stele din lumea brandurilor.... mai zic vreo doua la chitara pe-acasa, cand nu m-aude nimeni... cat despre actorie... scena mea a fost camera de focus grup.
Dar voi? Care erau visele de altadata si cum se reflecta in ce faceti azi... daca se mai reflecta ceva.
gabi
Ce doreati sa deveniti pe cand erati in liceu?
-
gabi antonescu
- Incepator
- Sex: Female
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Male
Re: Ce doreati sa deveniti pe cand erati in liceu?
Interesant.. si eu ma vedeam astronaut, undeva departe de planeta Pamant, dornic sa explorez alte lumi, sa iau contact cu alte civilizatii..
Asta poate si datorita cartilor SF citite. Si ulterior a serialelor vizionate (la care ma uit si acum)
Cum s-au materializat in ziua de astazi ? Nu stiu.. imi place sa cred ca totusi deschid noi usi (chiar si pe online) sau macar sunt la curent cu ultimele descoperiri stiintifice.
Asta poate si datorita cartilor SF citite. Si ulterior a serialelor vizionate (la care ma uit si acum)
Cum s-au materializat in ziua de astazi ? Nu stiu.. imi place sa cred ca totusi deschid noi usi (chiar si pe online) sau macar sunt la curent cu ultimele descoperiri stiintifice.
doctorita
dar acum sunt departe de a fi asta
am de-a face cu relatiile publice: ) e ceva diferenta, dar e tot lucrul cu oamenii:)
cat timp aveti la dispozitie?
in clasa a noua imi dadusem seama ca nu am inclinatie spre toceala - ceea ce in mintea mea elimina dreptul si medicina.
printr-a zecea mi-am descoperit aptitudini de informatician si - in plus - mergeam frecvent pe la ai mei pe la servici unde vedeam cum administratorii de sistem se jucau toata ziua quake si din cand in cand mai se duceau pe la cineva sa apese un buton
si ma gandeam "wow ce job fain".
in paralel visam sa lucrez la un radio - imi placea muzica dar talentul vocal era mai putin puternic ca dorinta
asa ca asta era compromisul.
pe la sfarsit ma gandeam ca as putea fi istoric (alta pasiune) dintr-acela de care vezi la discovery (
) ca se plimba printre ruine si povesteste istoria fiecarei pietricele.
imi placea foarte mult sa vorbesc engleza si am o mica pasiune pentru cultura britanica asa ca m-a tentat sa ma angajez la consiliul britanic.
...
in clasa a noua imi dadusem seama ca nu am inclinatie spre toceala - ceea ce in mintea mea elimina dreptul si medicina.
printr-a zecea mi-am descoperit aptitudini de informatician si - in plus - mergeam frecvent pe la ai mei pe la servici unde vedeam cum administratorii de sistem se jucau toata ziua quake si din cand in cand mai se duceau pe la cineva sa apese un buton
in paralel visam sa lucrez la un radio - imi placea muzica dar talentul vocal era mai putin puternic ca dorinta
pe la sfarsit ma gandeam ca as putea fi istoric (alta pasiune) dintr-acela de care vezi la discovery (
imi placea foarte mult sa vorbesc engleza si am o mica pasiune pentru cultura britanica asa ca m-a tentat sa ma angajez la consiliul britanic.
...
-
balamuc
- Incepator
Ce doream eu sa ma fac cand eram in liceu???!!! Buna intrebare. In liceu eram foarte dezorientata, neincrezatoare in mine si in puterile mele ... o mototoala as putea spune
As zice ca prin generala imi doream sa fiu arheolog, sa ajung prin Egipt la piramide si sa descopar faraoni (eu cea careia ii este frica de paianjeni, muste, viermi, intuneric, etc...
). Mi-a trecut, a fost un vis de copilita.
Ce am ajuns sa fac?....Pai sa vedem, un liceu de informatica, o faculate pe acelasi domeniu, un master in audit financiar, si lucrez in cu totul alt domeniu.
Ce ciudata este viata asta!!!!!
As zice ca prin generala imi doream sa fiu arheolog, sa ajung prin Egipt la piramide si sa descopar faraoni (eu cea careia ii este frica de paianjeni, muste, viermi, intuneric, etc...
Ce am ajuns sa fac?....Pai sa vedem, un liceu de informatica, o faculate pe acelasi domeniu, un master in audit financiar, si lucrez in cu totul alt domeniu.
Ce ciudata este viata asta!!!!!
-
eugenb
- Incepator
In liceu vroiam sa ma fac copil de bani gata ca sa imi iau audi a4
-
balamuc
- Incepator
Eu si acuma astept sa ma adopte Angelina Jolie si Brad Pitt 
nu-mi place brad pitt. dar cred ca in casele lor as putea evita sa-l intalnesc prea des. 
- costin_caraion
- Spre iluminare (nivel mediu)
Fotbalist vroiam sa ma fac
... Cred ca asta e principalul motiv pt care nu mai un nr 10 la nationala ca Hagi... ca am renuntat eu sa ma mai fac 
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!
- admin_exprim
- Site Admin
Costin, daca vrei te provoc la un fotbal (in fiecare sambata sau duminica).
Provocarea este deschisa tuturor - mai multe detalii aici: Convocare fotbal!
Provocarea este deschisa tuturor - mai multe detalii aici: Convocare fotbal!
Parerea Dvs. conteaza!