internet mobil cu cartela?
internet mobil cu cartela?
nu plec suficient de des din oras ca sa justific un abonament de internet mobil, dar as vrea sa am internet la dispozitie peste tot. exista vreun operator care ofera vreun sistem de internet "cu cartela"?
-
valistanescu
- Incepator
- Sex: Male
Re: internet mobil cu cartela?
ilya scrie:nu plec suficient de des din oras ca sa justific un abonament de internet mobil, dar as vrea sa am internet la dispozitie peste tot. exista vreun operator care ofera vreun sistem de internet "cu cartela"?
Depinde ce folosesti.
Foloseste laptop sau telefon pt. accesarea internetului?
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
De ce intrebi ? E diferenta de pret ? Nu tot prin reteaua 3G sau CDMA 'primesti' internetul ?
am laptop.
diferenta dintre abonament si cartela este ca la cartela platesc traficul pe cand la abonament platesc o suma fixa pe luna. daca nu folosesc internetul mobil suficient de des, e cam aiurea sa platesc suma fixa pe luna.
nu-s zgarcita da' totusi...
diferenta dintre abonament si cartela este ca la cartela platesc traficul pe cand la abonament platesc o suma fixa pe luna. daca nu folosesc internetul mobil suficient de des, e cam aiurea sa platesc suma fixa pe luna.
nu-s zgarcita da' totusi...
- alex_rom007
Atunci iti poti lua un abonament sau extra-optiune de la Orange sau Vodafone si astfel si net pe mobil. Costa putin (ceva de genul 5Euro), ai ceva MB inclusi si poti partaja si la laptop. Stiu ca e mai comod cu USBul, dar asa platesti putin si ai si pe mobil.
-
valistanescu
- Incepator
Salutare,
Ca sa poti folosi extra optiunea de internet trebuie sa iti permita si telefonul.
Adica ca telefonul sa stie 3G (UMTS 2100/W-CDMA), si sa ai cablu USB pt. conectarea la PC/Laptop.
Daca ai asa ceva trebuie configurata o conexiune dial-up pe PC/Laptop.
Altfel se limiteaza optiunile.
Orange are:
http://orange.ro/abonamente-date/mobile ... et-ro.html
Vodafone are:
https://www.vodafone.ro/personal/intern ... /index.htm
Ar mai fi o varianta de luat in calcul.
Cei de la RDS mai nou dau GRATIS un modem USB cu internet mobil gratuit.
Conditia este sa ai contract cu ei (TV/Internet fix/Voce)
Sper sa te ajute,
Vali
Ca sa poti folosi extra optiunea de internet trebuie sa iti permita si telefonul.
Adica ca telefonul sa stie 3G (UMTS 2100/W-CDMA), si sa ai cablu USB pt. conectarea la PC/Laptop.
Daca ai asa ceva trebuie configurata o conexiune dial-up pe PC/Laptop.
Altfel se limiteaza optiunile.
Orange are:
http://orange.ro/abonamente-date/mobile ... et-ro.html
Vodafone are:
https://www.vodafone.ro/personal/intern ... /index.htm
Ar mai fi o varianta de luat in calcul.
Cei de la RDS mai nou dau GRATIS un modem USB cu internet mobil gratuit.
Conditia este sa ai contract cu ei (TV/Internet fix/Voce)
Sper sa te ajute,
Vali
- alex_rom007
Ca o mica precizare - si-ar putea conecta laptopul cu telefonul si prin Bluetooth (evident, daca au amandoua), dar viteza va fi limitata undeva pe la 100k/s (ceea ce nu e rau dupa parerea mea). Evident, va trebui sa te gandesti si la consumul de baterie, dar daca esti in masina poate nu e o problema atat de mare.
-
Frisky
- Incepator
Din experienta mea (care am doar internet prin telefon la computer de cand m-am mutat de 4 zile), merge f ok cat timp nu incerci download de filme.
Pt browsing, mess, youtube and other assorted merge fara sa te enerveze (poate la pagini image-intensive stai ceva mai multicel)
Pt browsing, mess, youtube and other assorted merge fara sa te enerveze (poate la pagini image-intensive stai ceva mai multicel)
Live it like you're dying!
- admin_exprim
- Site Admin
Frisky scrie:Din experienta mea (care am doar internet prin telefon la computer de cand m-am mutat de 4 zile), merge f ok cat timp nu incerci download de filme.
Si ce tip de abonament ai ? Si de la ce operator ?
PS : Imi place semnatura ta
Parerea Dvs. conteaza!
-
Frisky
- Incepator
Vodafone cu Vodafone Live netu (nu stiu detalii, sper ca inca n-am depasit limita de MB pe luna 
Ps: Thx
Ps: Thx
Live it like you're dying!
Înapoi la “Telefonie mobila si internet”