'Fara manuale tiparite' a anuntat creatorul de jocuri electronice Ubisoft, intr-o conferinta de saptamana trecuta. Se pare ca Ubisoft este primul mare producator de jocuri care va renunta la manualele si brosurile tiparite, pentru a proteja mediul si a fi in trend cu initiativa 'green'. Nici nu alt mare producator de jocuri nu a mai facut acest lucru, dar este de asteptat ca si altii vor urma exemplul Ubisoft.
Reactii sunt deja - multi cumparatori de jocuri se plang ca manualul face parte din feelingul jocului, ca e informatia este mult mai bine structurata atunci cand este tiparita pe hartie, si ca manualele, copertile, walk-through-urile si brosurile sunt o traditie (va mai amintiti era NES, Nintando, jocurile de la EA etc)
Ce parere aveti ?
UBISoft zice NU manualelor tiparite
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
UBISoft zice NU manualelor tiparite
Parerea Dvs. conteaza!
Re: UBISoft zice NU manualelor tiparite
N-am citit in viata mea manualul unui joc.
Mai ales ca toate incep cu "Deschideti calculatorul"
So good for them.
Mai ales ca toate incep cu "Deschideti calculatorul"
So good for them.
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
Mie imi place un manual tiparit ! Si copertile. Practic face parte din farmecul jocului..sa stii ca ai dat un ban (cand puteai sa il..imprumuti sau inchiriezi
) si bebeficiezi de carte, manual, instructiuni tiparite.. A, si sa nu uit - coperti !
E un sentiment de neegalat cand citesti manualul jocului (nu cum se instaleaza), ci comenzi/secrete/povestea jocului respectiv.
E un sentiment de neegalat cand citesti manualul jocului (nu cum se instaleaza), ci comenzi/secrete/povestea jocului respectiv.
Fun-ul unui joc pentru mine (si nu numai unui joc dar a orice) este sa descopar singura totul.
Intotdeauna am invatat foarte prost cand era vorba de teorie stricta si foarte bine cand se includea practica.
Intotdeauna am invatat foarte prost cand era vorba de teorie stricta si foarte bine cand se includea practica.
- costin_caraion
- Spre iluminare (nivel mediu)
Sincer... n-am vazut in viata mea un manual la un joc de PC... Coperta cd-ului/dvd-ului cu ceva info si cerinte minime si atat... Poate sunt doar anumite jocuri care vin carticele, etc ( alea in box-uri, editii limitate, facute dupa filem, etc )
O sa ma uit mai cu atentie...
O sa ma uit mai cu atentie...
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!
- admin_exprim
- Site Admin
Uita-te cu atentie cat mai poti.. cat mai exista 
Parerea Dvs. conteaza!
Înapoi la “Electronice si electrocasnice”