Microsoft a anuntat urmatorul release al Windows Live, numit Wave 4. Va urma o lunga perioada de teste (beta-uri distribuite intern, precum si testerilor selectionati cu atentie), si apoi va urma lansarea oficiala pentru PC-uri cu Windows, Mac-uri, telefoane mobile etc.
Ca o surpriza (sau poate ca nu?), Windows XP NU va fi suportat.
La fel, Windows XP nu va fi suportat in urmatoarea versiune de IE, si anume INternet Explorer 9.
Un purtator de cuvand al Microsoft a declarat referitor la WWave4/Windows XP :
"Windows XP an ancient OS, is nearly 10 years old and simply doesn't provide the same level of platform support for graphics, and we recognized early in our work on Wave 4 that we could do much more in our software on a modern graphics platform."
Totusi, acest sistem de operare 'antic' inca are peste 60% cota de piata, dar Microsoft se ocupa cu toate fortele de care dispune ca aceasta cota de piata sa scada.
Windows XP nu va mai fi suportat de de noile tehnologii MS
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Windows XP nu va mai fi suportat de de noile tehnologii MS
Parerea Dvs. conteaza!
- costin_caraion
- Spre iluminare (nivel mediu)
Re: Windows XP nu va mai fi suportat de de noile tehnologii MS
Ce strategie de piata au astia de la Microsoft... oricum eu raman tot la Xp
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!
- admin_exprim
- Site Admin
Da, si eu la fel. Cat s-o mai putea..
Interesant ar fi sa il ofere gratis, daca tot zic ca e old, tired, obsolete si fara suport, nu ? Apple asa face de ex.
Interesant ar fi sa il ofere gratis, daca tot zic ca e old, tired, obsolete si fara suport, nu ? Apple asa face de ex.
Parerea Dvs. conteaza!
Forget Apple, Linux numai asta a facut 
- admin_exprim
- Site Admin
Da, dar Apple face produse comerciale PRO, cu suport in spate. Exact ce ii lipseste Linuxului pt. a fi complet (produse PRO cu suport in spate)
Parerea Dvs. conteaza!
Eu am lucrat suficient si cu Apple si cu Windows si cu Linux.
Windows are marele avantaj ca e compatibil cu majoritatea aplicatiilor si de aici vine (zic eu) decizia multora de a lucra SI cu Windows (daca nu chiar numai cu Windows).
In rest, Apple si Linux sunt pentru mine cam la fel - amandoua au aplicatiile proprii sau un mod de adaptare a aplicatiilor Windows, sunt mai stabile ca Windows-ul (nu mi s-a intamplat niciodata sa dau restart fortat la niciuna dintre ele). Doar ca Linuxul este (in majoritate) gratis si este constant imbunatatit de programatori pasionati care fac asta de placere - nu pentru bani, ceea ce in opinia mea inseamna ca o fac mai bine.
Go Linux
Windows are marele avantaj ca e compatibil cu majoritatea aplicatiilor si de aici vine (zic eu) decizia multora de a lucra SI cu Windows (daca nu chiar numai cu Windows).
In rest, Apple si Linux sunt pentru mine cam la fel - amandoua au aplicatiile proprii sau un mod de adaptare a aplicatiilor Windows, sunt mai stabile ca Windows-ul (nu mi s-a intamplat niciodata sa dau restart fortat la niciuna dintre ele). Doar ca Linuxul este (in majoritate) gratis si este constant imbunatatit de programatori pasionati care fac asta de placere - nu pentru bani, ceea ce in opinia mea inseamna ca o fac mai bine.
Go Linux
- costin_caraion
- Spre iluminare (nivel mediu)
Un alt semn k se vrea trecerea pe linie moarta a Windows-ului Xp este faptul ca in momentul in care cei de la Microsoft vor lansa sp1 pt Win7 nu se va mai putea instala ( legal ) pe un sistem cu stick de licenta de Win7 un Windows mai vechi de Vista. Asadar cei care au licenta de Win7 si au instalat Win Xp vor fi nevoiti sa renunte la acesta din urma optand ori pt Vista ori pentru 7. Pentru cei care nu stiau, pana acum prin " downgrade rights" puteai instala orice windows mai vechi pe un PC cu licenta de Win7 ( si nu numai, la fel si pentru Vista, Xp, 2000, etc ) - repet legal
http://www.computerworld.com/s/article/ ... onomyId=64
http://www.computerworld.com/s/article/ ... onomyId=64
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!
Înapoi la “Electronice si electrocasnice”