Poster sau autocolant de perete
-
hareth
- Initiat
- Sex: Female
Poster sau autocolant de perete
Stie cineva unde pot face un poster sau un sticker dupa un desen A4? Imi trebuie ceva de calitate, vreau sa fac un cadou cu imaginea lui Michael Jakson dupa un desen cu portretul lui MJ, mai am la dispozitie 10 zile si n-am timp deloc sa ma interesez. Tot ce am gasit pe internet sunt anunturi mai vechi, nici cofetarii care fac torturi personalizate nu mai exista... Chiar nu mai merge nimic in tara asta, credeam ca doar eu am avut inspiratia sa inchid firma.. Astept un sfat de la voi, fiul meu face 20 de ani si e fan MJ, isi doreste de mult timp o astfel de chestie, vreau sa-i fac o surpriza...
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Re: Poster sau autocolant de perete
Bine ai venit in comunitatea noastra!
Cred ca cea mai buna solutie este sa suni la tipografii si sa te interesezi pe rand la cateva.. ar mai fi si varianta mall-ului, dar eu personal am incercat doar pe desene micute, si aplicate pe cani sau tricouri.
Sper ca te-am putut ajuta.
Sa iti traiasca fiul!
PS: De curiozitate - ce profil avea firma inchisa ? Si ai inchis-o odata cu forfetarul ?
Cred ca cea mai buna solutie este sa suni la tipografii si sa te interesezi pe rand la cateva.. ar mai fi si varianta mall-ului, dar eu personal am incercat doar pe desene micute, si aplicate pe cani sau tricouri.
Sper ca te-am putut ajuta.
Sa iti traiasca fiul!
PS: De curiozitate - ce profil avea firma inchisa ? Si ai inchis-o odata cu forfetarul ?
Parerea Dvs. conteaza!
-
hareth
- Initiat
Mersi pentru urare... O sa incerc sa caut vreo tipografie, am gasit si doua modele de stickere, dar mi se par cam scumpe si nu prea inspira mare lucru. Sper sa pot face ceva, mai complotez cu niste colegi de-ai lui de facultate, ei sunt mai informati in chestii de genul acesta.
Referitor la intrebarea ta despre firma, era un magazin alimentar... L-am inchis din toamna, scazuse foarte mult vanzarea si riscam sa nu mai pot plati nimic, si asa nu era prea mare castigul, dar aveam rulaj si ma descurcam oarecum. Nu forfetarul era problema, ci faptul ca oamenii nu mai cumparau la fel ca inainte, am incercat multe variante de a atrage clienti, dar degeaba... Toti comerciantii se plangeau, unii erau disperatii... O imagine dezolanta, nu-mi vine sa cred ca ne-am prabusit asa, ei nu pricep ca economia trebuie sa infloreasca... Am preferat sa ramanem cu firma de constructii, sperand ca macar pe partea asta sa mearga ceva, de 10 ani lucram in proiecte serioase cu beneficiari importanti din mediul de afaceri romanesc si strain, dar nici aici nu merge nimic...am trimis muncitorii in somaj tehnic. Mai merita sa fii optimist sau mai bine sa plecam din tara asta?
Referitor la intrebarea ta despre firma, era un magazin alimentar... L-am inchis din toamna, scazuse foarte mult vanzarea si riscam sa nu mai pot plati nimic, si asa nu era prea mare castigul, dar aveam rulaj si ma descurcam oarecum. Nu forfetarul era problema, ci faptul ca oamenii nu mai cumparau la fel ca inainte, am incercat multe variante de a atrage clienti, dar degeaba... Toti comerciantii se plangeau, unii erau disperatii... O imagine dezolanta, nu-mi vine sa cred ca ne-am prabusit asa, ei nu pricep ca economia trebuie sa infloreasca... Am preferat sa ramanem cu firma de constructii, sperand ca macar pe partea asta sa mearga ceva, de 10 ani lucram in proiecte serioase cu beneficiari importanti din mediul de afaceri romanesc si strain, dar nici aici nu merge nimic...am trimis muncitorii in somaj tehnic. Mai merita sa fii optimist sau mai bine sa plecam din tara asta?
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Ce sa zic, imi pare rau sa aud asta. Din pacate aud asta din ce in ce mai des (de fapt am auzit, pentru ca afacerile mici si mijlocii au disparut din Romania de acum ceva timp). Si aici nu vorbim de faimosul forfetar, care a distrus pe loc multe IMM-uri. Asta e, unii gandesc doar pe termen scurt (si doar la buzunarele lor), si nu ii doare de ce lasa in urma.
Referitor la plecatul din tara: viewtopic.php?f=22&t=219&p=2134&hilit=pleca+din+tara#p2134
Referitor la plecatul din tara: viewtopic.php?f=22&t=219&p=2134&hilit=pleca+din+tara#p2134
Parerea Dvs. conteaza!
- Dana
- Spre iluminare (nivel mediu)
O sa incerc sa caut vreo tipografie, am gasit si doua modele de stickere, dar mpar cam scumpe si nu prea inspira mare lucru. Sper sa pot face ceva, mai complotez cu niste colegi de-ai lui de facultate, ei sunt mai informati in chestii de genul acesta.
Referitor la intrebarea ta despre firma, era un magazin alimentar... L-am inchis din toamna, scazuse foarte mult vanzarea si riscam sa nu mai pot plati nimic, si asa nu era prea mare castigul, dar aveam rulaj si ma descurcam oarecum. Nu forfetarul era problema, ci faptul ca oamenii nu mai cumparau la fel ca inainte, am incercat multe variante de a atrage clienti, dar degeaba... Toti comerciantii se plangeau, unii erau disperatii... O imagine dezolanta, nu-mi vine sa cred ca ne-am prabusit asa, ei nu pricep ca economia trebuie sa infloreasca.
Referitor la intrebarea ta despre firma, era un magazin alimentar... L-am inchis din toamna, scazuse foarte mult vanzarea si riscam sa nu mai pot plati nimic, si asa nu era prea mare castigul, dar aveam rulaj si ma descurcam oarecum. Nu forfetarul era problema, ci faptul ca oamenii nu mai cumparau la fel ca inainte, am incercat multe variante de a atrage clienti, dar degeaba... Toti comerciantii se plangeau, unii erau disperatii... O imagine dezolanta, nu-mi vine sa cred ca ne-am prabusit asa, ei nu pricep ca economia trebuie sa infloreasca.
-
hareth
- Initiat
Dana scrie:O sa incerc sa caut vreo tipografie, am gasit si doua modele de stickere, dar mpar cam scumpe si nu prea inspira mare lucru. Sper sa pot face ceva, mai complotez cu niste colegi de-ai lui de facultate, ei sunt mai informati in chestii de genul acesta.