Folositi produse cosmetice romanesti?

Sapun, sampon, deodorant, creme si lotiuni, vopsea de par, lotiuni inainte si dupa barbierit, aparate de barbierit, produse de epilat, scutece si servetele pentru bebelusi

Folositi produse cosmetice romanesti?

Da, in mod constant
7
24%
Am doar 1-2 produse
18
62%
Nu, prefer cosmeticele din import
4
14%

Voturi totale: 29

ingerulnegru
Incepator
Sex: Female

Re: Folositi produse cosmetice romanesti?

Mesajde ingerulnegru » Lun Sep 20, 2010 3:48 pm

da, folosesc produse cosmetice romanesti. Majoritatea oamenilor asociaza pretul cu calitatea produselor. Ceea ce nu intotdeauna este bine. Chiar cred ca si noi avem produse de calitate.

yubitica85
Spre iluminare (nivel mediu)

Mesajde yubitica85 » Joi Noi 18, 2010 7:01 pm

produselor care ies de la Farmec

marydole

Mesajde marydole » Mar Noi 30, 2010 10:26 am

da,folosesc,mai mult naturiste,adica argila,masca crema am incercat laptisor de matca dar am facut alergie de la el......dar sincer????prefer cele de import,cu apa thermala,sunt mai usoare pentru tenul meu

grigiton
Sex: Male

Mesajde grigiton » Mar Dec 14, 2010 2:09 pm

Intr-adevar produsele cosmetice romanesti sunt competitive pe piata internationala a cosmeticelor, din punct de vedere calitativ, in schimb promovarea este la pamant. Produsele de inalta calitate si nu numai, au nevoie de promovare excesiva (vezi cazul Coca-Cola, e un brand extraordinar de cunoscut al celei mai execrabile bauturi ever: e singura bautura fara culoare <ma refer la faptul ca nu are o culoare bine definita care se afla in spectrul de culori ROGVAIV, Rosu, Orange, Galben, Verde, Albastru, Indigo, Violet>, singura bautura care nu are miros si singura bautura care nu imita un fruct, nici macar cel de cola) si multe alte produse similare

r_anacristina
Incepator

Mesajde r_anacristina » Mie Mai 11, 2011 6:52 am

Eu folosesc produsele Bioten si sunt foarte multumita...Nu contin parabeni si au si o textura si un miros foarte placute.

ioana.nicoleta
Initiat

Mesajde ioana.nicoleta » Vin Iun 17, 2011 1:01 pm

nu,prefer cosmeticele din import
IVoica

nicoleta.ioana
Incepator

Mesajde nicoleta.ioana » Joi Iun 23, 2011 12:27 pm

eu folosesc cele din import,sunt mai bune

manolecera
Incepator

Mesajde manolecera » Mie Iul 27, 2011 6:56 pm

teodora scrie:Folositi produse cosmetice romanesti?

Da folosesc produse romanesti in special cele de la farmec.Am tenul foarte sensibil si la farmec am gasit tot ce e nevoie

Dana

Mesajde Dana » Joi Aug 25, 2011 2:23 pm

Obisnuiam sa le ocolesc din cauza pretului pe care il asociam (acum imi dau seama ca o faceam in mod gresit) cu calitatea. Ei bine, m-am inselat cand intrun moment de lipsa de bani am incercat o masca purificatoare cu aloe de la farmec. Am fost suprinsa de rezultatul aproape imediat si de durata tratamentului (efectul s-a mentinut mai mult timp decat ma asteptam). De atunci folosesc cu regularitate masca mai sus mentionata, mai am una de detoxifiere si o lotiune tonica de la ana aslan . Tot de la farmec folosesc o crema hidratanta si un lapte demachiant pentru ochi.
Partea cea mai faina este ca, cel putin in cazul mastii purificatoare, poate fi folosita atat de barbati cat si de femei.NIVEA IN GENERAL CU COLAGEN in ultima perioada.

Înapoi la “Produse de ingrijire personala”