Ce sentiment va incearca dupa tragedia din Japonia?
-
hareth
- Initiat
- Sex: Female
Ce sentiment va incearca dupa tragedia din Japonia?
Prima data am cautat explicatii, gandindu-ma la proiectul Blue Beam pe care il citisem de caurand, apoi m-am intrebat daca nu cumva se adevereau spusele unora, inclusiv ale lui Nostradamus, dar acum ma gandesc efectiv ca acest popor pe care l-am admirat intotdeauna se confrunta realmente cu o tragedie de proportii si ma intreb cum reusesc sa-si pastreze calmul si sa mai fie si altruisti. Sigur, sunt educati in acest sens, dar acolo a fost o reala apocalipsa.
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Re: Ce sentiment va incearca dupa tragedia din Japonia?
Eu sunt convins ca acest cutremur a fost provocat. Nu se putea intampla asa o deplasare a placilor tectonice in zona oceanului.. Ca a fost ce ai zis tu mai sus, ca a fost din cauza experimentelor atomice de pe acolo (americani, rusi/chinezi, nu conteaza), eu unul asa cred - ca nu a fost natural. Plus ca din pacate i-a tradat si tehnologia (in cazul exploziei - care la inceput nu a fost recunoscut, dar a fost nucleara). La fel nu au fost recunoscute mai multe lucruri, cum ar fi intensitatea cutremurului initial.
Eu nu inteleg altceva: de ce (fiind anuntati din timp) multa lume nu a plecat din calea tsunami-ului ? Ati vazut in filmulete, mai erau oameni pe acoperisuri, pe sosele etc., iar valul venea spre ei
Eu nu inteleg altceva: de ce (fiind anuntati din timp) multa lume nu a plecat din calea tsunami-ului ? Ati vazut in filmulete, mai erau oameni pe acoperisuri, pe sosele etc., iar valul venea spre ei
Parerea Dvs. conteaza!
-
hareth
- Initiat
Este destul de evident faptul ca se ascund multe lucruri, in mod normal nici nu ar putea sa le faca publice... Referitor la ce spuneai despre anuntarea cutremurului am inteles ca s-au blocat toate dispozitivele, asta e anormal si da de gandit pentru ca, intotdeauna erau avertizarti prin telefon ca va fi cutremur. Imagineaza-ti - in metrou toate telefoanele cu diverse semnale sonore... Si stiu asta de la cumnatul meu care lucreaza cu o companie japoneza si a avut ocazia sa participe la diverse "zgaltaieli"... Oricum, problema cu centrala nucleara e infioratoare, tocmai ei sa nu reuseasca s-o opreasca... Mie chiar imi da de gandit viitorul, probabil ca ne vom schimba conceptia despre un eventual 2012..
- Julienne
- Incepator
Nu stiu daca neaparat a fost provocat, mai ales ca zona este cunoscuta pentru cutremurele dese si mai ales ca era asteptat un cutremur de o asemenea intensitate, botezat de oamenii de stiinta cu numele "Big One". Inca nu au putut sa confirme, aceeasi oameni de stiinta, daca acesta a fost cel asteptat sau va urma unul de o intensitate similara sau chiar mai mare".
Dispozitivele au functionat numai ca, asa cum s-a putut observa in multele filmelete din interiorul cladirilor, oamenii au intrat in panica numai dupa ce durata a fost mai mare decat una obisnuita si intensitatea din ce in ce mai mare.
In privinta tzunami si numarul urias de oameni afectati: din pacate epicentrul a fost mult prea aproape de tarmuri...nu au avut efectiv timp si unde sa fuga...
In privinta centralei: urma sa intre intrun proces de inchidere, defectiunile si deficientele inca din stadiul de constructie erau cunoscute.
Una peste alta este tragic ce se intampla acolo, sunt inca socata de imaginile transmise, sunt profund impresionata de capacitatea lor de a face fata unui asemenea dezastru, de calmul lor, de altruismul si puterea de a se ajuta si sustine reciproc!
Dispozitivele au functionat numai ca, asa cum s-a putut observa in multele filmelete din interiorul cladirilor, oamenii au intrat in panica numai dupa ce durata a fost mai mare decat una obisnuita si intensitatea din ce in ce mai mare.
In privinta tzunami si numarul urias de oameni afectati: din pacate epicentrul a fost mult prea aproape de tarmuri...nu au avut efectiv timp si unde sa fuga...
In privinta centralei: urma sa intre intrun proces de inchidere, defectiunile si deficientele inca din stadiul de constructie erau cunoscute.
Una peste alta este tragic ce se intampla acolo, sunt inca socata de imaginile transmise, sunt profund impresionata de capacitatea lor de a face fata unui asemenea dezastru, de calmul lor, de altruismul si puterea de a se ajuta si sustine reciproc!