Ce doreati sa deveniti pe cand erati in liceu?

Offtopic - pe orice tema, cu conditia sa respectati regulamentul
admin_exprim
Site Admin
Sex: Male

Re: Ce doreati sa deveniti pe cand erati in liceu?

Mesajde admin_exprim » Vin Mar 11, 2011 11:46 am

hareth scrie:Am intrebat si eu pe fiul unei amice, avea vreo 4 ani, ce ar vrea sa se faca cand va fi mare si mi-a zis ca se va face PENSIONAR! :D :D

:lol:

De ce oare o fi zis asta ?
Parerea Dvs. conteaza!

hareth
Initiat
Sex: Female

Mesajde hareth » Vin Mar 11, 2011 7:25 pm

Scuze, n-am avut timp sa continui cu explicatia, pustiul m-a amuzat fiindca in viziunea lui pensionarul sta acasa si primeste bani, iar parintii muncesc din greu pentru acestia. Nu intelegea mecanismul si i-a fost mai simplu sa spere intr-o viata fara prea multe obstacole. Destul de inteligent...

admin_exprim
Site Admin

Mesajde admin_exprim » Lun Mar 14, 2011 12:41 pm

Da, dar din pacate neadevarat..
Mie unul mi-e groaza de vremea pensionarii, ba chiar sper sa nu o apuc (oricat de sumbru ar suna asta).
Parerea Dvs. conteaza!

hareth
Initiat

Mesajde hareth » Lun Mar 14, 2011 2:26 pm

De acord cu tine... Desi exista si pensionari fericiti, cunosc cazuri.. Pacat ca gandim asa, asta e consecinta sistemului si a nepasarii. Cum ar fi fost sa iesi la pensie cu 3000 de euro? In Franta, un profesor are aceasta pensie, iti vine sa crezi ca statul e preocupat de batranetea unui om? Am o matusa in postura aceasta si de cate ori vine in tara ma gandesc ce diferenta exista intre ea si alti pensionari de la noi. Trist...

alex_rom007
Spre iluminare (nivel mediu)

Mesajde alex_rom007 » Lun Mar 14, 2011 3:09 pm

Interesanta discutia

Bunica mea de exemplu zicea ca nu mai apuca pensia..dar era alta nuanta. Ea nu credea ca va supravietui razboiului. A prins bine-mersi pensia, chiar daca a muncit toata viata si a primit mult mai putin decat ce primesc altii de pe alte meleaguri. Acum lumea nu vrea sa apuce pensia..din cauzele bine-stiute. Ce 'oameni' sunt si conducatorii astia actuali.. asa facem economie ? Impozitand pensiile ?

beauty2007
Incepator

Mesajde beauty2007 » Joi Iun 16, 2011 3:05 pm

In liceu doream sa devin un psiholog de renume ,s-am cabinetul meu ,sa consiliez oamenii cu probleme.Venind dintr-un regim excomunist cei din preajma mi-au spus ca sunt o visatoare sa ma orientez spre lucruri pamantene.Psihologia continua sa fie o pasiune(studiez din placere).Lucrez intr-un domeniu in care am contact direct cu oamenii pe linie de servici , distribuite.Dand timpul inapoi acum imi pare rau ca nu mi-am ascultat chemarea la acea vreme si m-am lasat influientata de parerile celor din jur.

Dana

Foto Model

Mesajde Dana » Joi Aug 18, 2011 1:10 pm

In liceu visam ca oricare liceanca ca o sa fiu un foto model ,dar acolo se ajunge greu .imi placea sa ma aranjez tot timpul si sa fiu apreciatatot mereu si altele inca mai visez la asta :D

Dana

Mesajde Dana » Joi Aug 25, 2011 1:48 pm

acum nu macum daca stau bine si ma gindesc cred ca asistenta medicala mar prinde foarte bine ,doar ca ai sunt o liceana ,visam si sa ma fac foto model inca ma mai cuprinde acest gind ,dar totusi ar trebui sa fiu cu picioarele pe pamint :D

Înapoi la “Discutii libere”