Independebta Financiara ,Confort si Bogatie

Credite, conturi de economii, depozite, carduri, asigurari de viata si de bunuri, pensii private, fonduri de investitii, actiuni, leasing
Hoinaru
Incepator
Sex: Male

Independebta Financiara ,Confort si Bogatie

Mesajde Hoinaru » Mie Iul 07, 2010 4:22 pm

Buna ziua
Sunt nou pe acest forum si v-as propune un subiect ,care pentru mine personal este foarte important. Si anume obtinerea INDEPENDENTEI FINANCIARE ,A CONFORTULUI SI A BOGATIEI.
Daca sunteti interesati de subiect si vreti sa discutam o putem face. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu voi raspunde persoanelor ce vor incerca sa minimalizeze importanta acestui subiect , care in opinia mea este vital pentru viitorul tuturor oamenilor.

Credeti ca este importanta calea spre Obtinerea celor 3 lucruri specificate mai sus? Daca aveti ceva propuneri si idei haideti sa le discutam . Va astept cu multa placere la o discutie libera.

Cu stima deosebita si mult respect.

admin_exprim
Site Admin
Sex: Male

Re: Independebta Financiara ,Confort si Bogatie

Mesajde admin_exprim » Mie Iul 07, 2010 4:31 pm

Bine ai venit in comunitatea noastra.

Da, interesant subiectul. Poti da mai multe detalii ? Cum vezi tu calea spre independenta financiare, confort si bagatie?
Cat despre cale..depinde acum la ce te referi mai exact. Era (si inca mai exista) o vorba in US : 'Nu ma intreba cum am facut primul milion de dolari..'
Parerea Dvs. conteaza!

yubitica85
Spre iluminare (nivel mediu)
Sex: Female

Mesajde yubitica85 » Joi Noi 18, 2010 7:34 pm

independenta financiare

marydole
Spre iluminare (nivel mediu)
Sex: Female

Mesajde marydole » Vin Dec 03, 2010 11:53 am

confort si bogatie?saracie la tot pasul!!!!!!!unii se plimba cu avioane proprii si au o casa cat o tara in timp ce majoritatea mor de foame si n-au un acoperis deasupra capului......

Înapoi la “Servicii financiare”