Buna ziua
Sunt nou pe acest forum si v-as propune un subiect ,care pentru mine personal este foarte important. Si anume obtinerea INDEPENDENTEI FINANCIARE ,A CONFORTULUI SI A BOGATIEI.
Daca sunteti interesati de subiect si vreti sa discutam o putem face. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu voi raspunde persoanelor ce vor incerca sa minimalizeze importanta acestui subiect , care in opinia mea este vital pentru viitorul tuturor oamenilor.
Credeti ca este importanta calea spre Obtinerea celor 3 lucruri specificate mai sus? Daca aveti ceva propuneri si idei haideti sa le discutam . Va astept cu multa placere la o discutie libera.
Cu stima deosebita si mult respect.
Independebta Financiara ,Confort si Bogatie
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Re: Independebta Financiara ,Confort si Bogatie
Bine ai venit in comunitatea noastra.
Da, interesant subiectul. Poti da mai multe detalii ? Cum vezi tu calea spre independenta financiare, confort si bagatie?
Cat despre cale..depinde acum la ce te referi mai exact. Era (si inca mai exista) o vorba in US : 'Nu ma intreba cum am facut primul milion de dolari..'
Da, interesant subiectul. Poti da mai multe detalii ? Cum vezi tu calea spre independenta financiare, confort si bagatie?
Cat despre cale..depinde acum la ce te referi mai exact. Era (si inca mai exista) o vorba in US : 'Nu ma intreba cum am facut primul milion de dolari..'
Parerea Dvs. conteaza!
-
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Female
independenta financiare
- marydole
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Female
confort si bogatie?saracie la tot pasul!!!!!!!unii se plimba cu avioane proprii si au o casa cat o tara in timp ce majoritatea mor de foame si n-au un acoperis deasupra capului......
Înapoi la “Servicii financiare”