Nu sunt mare fana a cumparaturilor de orice fel! Un prieten mi-a spus ca sunt femeia atipica din punctul asta de vedere si cum naiba de am scapat de gena shoppingului?
Ei bine nu stiu dar sa merg la cumparaturi in special haine este un adevarat calvar pentru mine- niciodata parca nu gasesc ceva sa imi placa si cand gasesc nu are masura potrivita, iar daca e masura potrivita pretul nu e potrivit si tot asa!
As putea spune fara prea multa bataie de cap ca merg sa cumpar haine numai cand intra-devar arde si trebuie sa fac asta.
Cum e pentru voi?
Cat e placere si cat e nevoie?
Shopping de placere sau de nevoie?
Re: Shopping de placere sau de nevoie?
Nevoie
daca as putea sa cumpar totul online si sa fie toate produsele bune si sa mi se potriveasca, nu m-as duce la shopping niciodata.
singurele magazine in care imi facea placere sa merg (cand mergeam) erau librariile si magazinele de cd-uri unde stateam si citeam carti si ascultam muzica cu orele.
la haine, cand stateam cu ai mei, mama ma tara (de-a dreptul) prin magazine in fiecare anotimp, sa-mi schimb garderoba, si nu stiam cum s-o iau mai repede la fuga!
ultima oara cand am fost la cumparaturi cu ea, m-a ruinat. i-am zis de vreo trei ori ca mi-am terminat bugetul dar ea o tot dadea cu "hai si in magazinul de langa!!!".
deci, nu, nu-mi place.
daca as putea sa cumpar totul online si sa fie toate produsele bune si sa mi se potriveasca, nu m-as duce la shopping niciodata.
singurele magazine in care imi facea placere sa merg (cand mergeam) erau librariile si magazinele de cd-uri unde stateam si citeam carti si ascultam muzica cu orele.
la haine, cand stateam cu ai mei, mama ma tara (de-a dreptul) prin magazine in fiecare anotimp, sa-mi schimb garderoba, si nu stiam cum s-o iau mai repede la fuga!
ultima oara cand am fost la cumparaturi cu ea, m-a ruinat. i-am zis de vreo trei ori ca mi-am terminat bugetul dar ea o tot dadea cu "hai si in magazinul de langa!!!".
deci, nu, nu-mi place.
- teodora
- Initiat
- Sex: Female
Nu cred ca sunt in vreo extrema din acest punct de vedere. Recunosc ca imi surade din cand in cand ideea unei iesiri cu o prietena la cumparat cate ceva dragut, palavragit si baut un suc. In acelasi timp nu suport sa stau foarte mult cand am nevoie sa cumpar ceva. Toate lucrurile pe care mi le-am cumparat mi-au placut din prima. Daca ma gandesc prea mult renunt la a cumpara pentru ca ma tem ca voi regreta achizitia.
Cred ca sunt undeva in echilibru la acest capitol daca vad aici ca sunt fete care nu suporta shopping-ul, dar am o prietena care ma uraste ca imi cumpar doar pantofi negri si spune ca nu sunt atenta la suficiente detalii.
Cred ca sunt undeva in echilibru la acest capitol daca vad aici ca sunt fete care nu suporta shopping-ul, dar am o prietena care ma uraste ca imi cumpar doar pantofi negri si spune ca nu sunt atenta la suficiente detalii.
nu inteleg care e problema cu pantofii negri.
daca ar fi roz sau verde fosforescent as intelege.
pantofii negri merg cu orice - deci nu e ca si cum ai imbraca o haina rosie cu pantofi verde fosforescent! in ce fel nu esti atenta la detalii?
daca ar fi roz sau verde fosforescent as intelege.
pantofii negri merg cu orice - deci nu e ca si cum ai imbraca o haina rosie cu pantofi verde fosforescent! in ce fel nu esti atenta la detalii?
- teodora
- Initiat
In opinia ei sunt prea clasica la acest capitol. Crede ca ar trebuie sa incerc si tinute "mai indraznete".
- teodora
- Initiat
Mi-am amintit de discutia de aici si vreau sa va marturisesc ca am achizitionat o pereche de sandale mov si o pereche de balerini verzi. Mi-a placut modelul in ambele situatii si am trecut peste bariera "culorii".
NU-mi place sa cutreier prin magazine cand nu am bani,daca imi trebuiesc haine ma decid foarte repede bineinteles decizia o iau in functie de buget nu de calitate stiti 'criza" dar am prietene care stau cu orele prin magazine doar pentru a se holba la haine chiar daca nu cumpara nimic ,detest lucrul asta cat despre shopping de placere nicio sansa.
- costin_caraion
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Male
Pentru mine si cred ca pentru barbati in general este mai mult de nevoie, nicidecum de placere. Rar se intampla sa fie amandoua( si nevoie si placere ). Exemplu: Cumperi un PC, Consola, laptop, LCD, minge fotbal, etc
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
costin_caraion scrie:Pentru mine si cred ca pentru barbati in general este mai mult de nevoie, nicidecum de placere. Rar se intampla sa fie amandoua( si nevoie si placere ). Exemplu: Cumperi un PC, Consola, laptop, LCD, minge fotbal, etc
Da, asta cam asa e, noi barbatii mergem la shopping mai mult de nevoie (mai ales pentru imbracaminte)
Parerea Dvs. conteaza!