Shopping de placere sau de nevoie?
Re: Shopping de placere sau de nevoie?
nevoieeeeee...... in ziua de astazi nu prea mai gasesti cv care sa fie de calitate shi pretzul sa fie accesibil ......
50% nevoie 50%placere
-
- Incepator
- Sex: Female
Imi place enorm sa merg la shopping fiindca este un mod foarte bun de a ma relaxa. Cea mai mare bucurie a mea este atunci cand in weekend trebuie sa merg sa fac aprovizionarea, cand se apropie ziua cuiva si trebuie sa cumpar un cadou si bineinteles atunci cand fac cumparaturi pentru sufletelul meu. Pierd ore intregi privind la articole, poate descopar ceva noutati si chiar daca nu cumpar de fiecare data (ca doar nu am atatia bani disponibili), doar privitul imi face bine la psihic.
Organizari evenimente cu orice tema pentru petrecere
shopingul uneori te bine-dispune, i-ti ridica moralul, i-mi place domeniul, recunosc, dar deocamdata nu pot lucra in domeniu, asa ca compensez prin shoping.
de palacereeeeeeeee! ma relaxeaza si ma bine dispune
- carmencosmina
- Incepator
In general noi fetele iubim shoopingul , dar cred ca in primul rand toata lumea e nevoita sa cumpere necesarul de zi cu zi. Eu personal ador shopping-ul rapid . 

-
- Initiat
Ambele incercam sa imbinam utilul cu placutul si ce e mai placut decat un shopping
doar asa ne mai delectam si noi cu mici atentii 

-
- Spre iluminare (nivel mediu)
imi place sa fac shopping este o placere pt mine