Intrebari frecvente (FAQ) si REGULAMENT Comunitatea eXPRIM

Rochii, pantofi, sandale, bluze, camasi, esarfe, cravate si accesorii, crema de pantofi, costume, curele, paltoane, jachete
Avatar utilizator
admin_exprim
Site Admin
Mesaje: 654
Membru din: Mar Ian 26, 2010 4:57 pm
Sex: Male
Localitate: Bucuresti
Contact:

Intrebari frecvente (FAQ) si REGULAMENT Comunitatea eXPRIM

Mesajde admin_exprim » Lun Mar 01, 2010 5:25 pm

Intrebari frecvente (FAQ)

Cine este Mercury Research? Ce este eXPRIM ?
eXPRIM este un panel de cercetare online administrată de Mercury Research, cea mai importantă companie independentă de cercetare de piaţa din Romania

Cum pot deveni membru al panelului?
Puteti deveneni membru al penelului prin inregistrarea pe acest forum, sau mult mai rapid prin accesarea linkului : http://www.cint.com/registration/Template07.aspx?Guid=1ff5dbe4-2f38-4d95-ae4c-0a01d4c40f6e

Ce presupune aparteneţa la eXPRIM?
Ca membru al panelului eXPRIM, vei fi invitat să participi la cercetări de piaţă pe diverse teme.
Participarea la o cercetare este voluntară, dar poţi răspunde la un chestionar o singură dată. Răspunsurile pe care le vei furniza vor fi combinate cu ale altor membri şi vor fi utilizate pentru a ajuta oamenii de afaceri la luarea unor decizii legate şi serviciile şi produsele oferite.
Numărul invitaţiilor pe care le vei primi este variabil. Este posibil să închidem o cercetare înainte ca tu să participi la ea; acest lucru se întâmplă atunci când un mare număr de respondenti au răspuns deja. În aceste situaţii vei primi un mesaj prin care vei fi informat de acest lucru.

De ce este parerea mea importanta?
Colaboram cu o gama variata de companii, companii care pun pret pe parerile clientilor pentru a ii ajuta la luarea deciziilor privind produsele sau serviciile care vor urma sa fie lansate sau imbunatatirea celor prezente. Aceste pareri ale Dvs. ajuta in formarea acestor produse si servicii, ele putand fi vazute in magazine si in comunitatea Dvs. locala

Cum ma veti contacta pentru a lua parte la aceste studii si chestionare?
De obicei, aceste invitatii pentru a completa studii si chestionare va vor fi trimise prin email, si pot fi accesate si completate pe Internet.

Ce primesc in schimbul completarii acestor chestionare?
Ca un semn de recunoastere a importantei participarii dvs la fiecare sondaj, veti castiga puncte pe care le puteti apoi converti in bani. Aceste forme recompensatorii nu sunt o forma de plata pentru timpul pe care ni-l acordati, ci un gest de recunostinta si multumire pentru implicarea Dvs.
Mai exact, la fiecare 100RON, va vom trimite aceasta suma - via PayPal (cu care puteti face cumparaturi online oriunde in lume sau retrage din orice banca) la adresa de email furnizata la completarea chestionarului. Alternativ, puteti opta pentru ridicarea acestor forme recompensatorii prin mandat postal (cash) sau voucher electronic eMag.
Noi ne-am dori totusi ca acesta sa fie un scop secundar, si in primul rand sa doriti sa va exprimati opinia pentru ca producatorii sa va asculte si astfel sa puteti contribui la imbunatarirea conform opiniilor Dvs. a produseler/producatorilor de pe piata.

Nu sunt inscris in comunitatea eXPRIM, dar altcineva din gospodaria mea este. Pot completa chestionarele lui ?
Nu, dar va invitam si pe Dvs. sa va alaturati Comunitatii eXPRIM. Pentru a face acest lucru, va invitam sa va inregistrati pe acest forum, sau sa accesati linkul : http://www.cint.com/registration/Template07.aspx?Guid=1ff5dbe4-2f38-4d95-ae4c-0a01d4c40f6e

Cat timp am la dispozitie pentru a completa un chestionar ?
Este foarte important sa completati chestionarul in totalitate si cat mai curand dupa ce ati primit emailul cu invitatia Dvs. personalizata.
Durata (lungimea) chestionarului variaza de la studiu la studiu, incadrandu-se undeva intre 5 si 35 minute.

Cat de des voi fi invitat la sondaje ?
Frecvenţa participărilor dumneavoastră la sondaje depinde de numărul de invitaţii primite pe e-mail. Vom încerca să vă invităm la sondaje cât de des posibil, depinde desigur de tipul si de grupul ţintă ale sondajelor pe care le facem. De aceea, va invitam sa va completati profilul personal cat mai complet - profil accesibil la adresa : http://www.cint.com/cpx/public_panelist ... 01d4c40f6e

De ce uneori pot raspunde doar la cateva intrebari si apoi studiul se incheie ?
Nu toate studiile se potrivesc cu profilul Dvs. de membru al Comunitatii eXPRIM. Deseori, punem anumite intrebari la inceputul chestionarului pentru a stabili daca va potriviti unui anumit criteriu specific. Daca nu va potriviti cu acel criteriu specific, veti fi anuntat inainte de inceperea chestionarului. Ca un gest de multumire pentru timpul Dvs, veti fi recompensati cu un mic numar de puncte, chiar daca nu ati completat chestionarul in intregime.

Cum imi schimb datele de contact (parola, adresa etc), precum si raspunsurile la chestionarul initial
Puteti face aceste lucruri accesand linkul Dvs. personalizat primit pe adresa de email, sau accesand acest link : http://www.cint.com/cpx/public_panelist_login.asp?GUID=1ff5dbe4-2f38-4d95-ae4c-0a01d4c40f6e

Numele de utilizator este in general adresa de email folosita la inregistrare (sau user-name ales de Dvs), iar daca ati uitat parola (sau nu ati folosit-o niciodata), puteti genera una folosind linkul "V-ati uitat parola?"

Intampin probleme in a completa sau folosi chestionarul online. Ma puteti ajuta ?
Daca aveti orice tip de problema sau sugestie, ne puteti trimite un email la adresa:
mail exprim.png
mail exprim.png (5.25 KiB) Vizualizat de 43607 ori

De obicei, chestionarele pe care le primiti va dau posibilitatea sa va opriti din completare la un anumit punct si apoi sa reveniti din acelasi loc la o data ulterioare (desi nu este recomandat). Pentru acest lucru, este recomandat sa folositi browserele Internet Explorer sau Firefox.

Ce echipamente (calculator) este necesar pentru a putea fi membru in Comunitatea eXPRIM ?
Orice computer cu WIndows 98/NT/2000/XP, Vista sau Windows7 (Seven), sau MacOS X/Linux cu Microsoft Internet Explorer sau Mozilla Firefox ca browser (de preferat). Toate browserele cu JavaScript sunt suportate (marea majoritate din cele de pe piata la momentul actual)

Ce veti face cu informatiile mele personale ? Le veti divulga si altora ?
Mercury Research va asigura ca toate datele dvs personale pe care ni le furnizati sunt strict confidentiale si ca nu vor ajunge la terte parti. De asemenea, datele dvs personale nu vor fi asociate cu raspunsurile la sondajele la care veti participa. Va garantam ca Mercury Research nu trimite materiale publicitare.
Datele dvs personale sunt folosite doar in scopuri statistice, pentru realizarea de cercetari de catre Mercury Research si CINT din Suedia. Conform legii beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, puteti sa va opuneti prelucrarii datelor si sa solicitati stergerea lor, prin contactarea noastra la:
mail exprim.png
mail exprim.png (5.25 KiB) Vizualizat de 43607 ori


Voi primit junk-mail sau spam prin folosirea adresei mele de mail in inregistrarea in Comunitatea eXPRIM ?
Deloc! Toate informatiile furnizate sunt strict confidentiale. NU veti primi alte mesaje de la alte companii fara permisiune.


REGULAMENT

Daca un membru al Comunitatii eXPRIM a fost invitat, dar nu a raspuns la niciun sondaj pe o perioada mai mare de 12 luni, el poate fi declarat inactiv. Mercury Research isi rezerva dreptul de a elimina toti membrii inactivi din comunitatea eXPRIM.
Pentru a garanta calitatea analizelor statistice livrate, Mercury Research are dreptul de a sterge un membru din baza sa de date, fara a-l avertiza in prealabil si fara a justifica decizia.

Cum functioneaza comunitatea?
Toti membrii Comunitatii eXPRIM si-au dat acceptul de a primi invitatii pe email pentru a raspunde la sondaje. Nu este nicio obligatie a membrilor de a raspunde la sondaje. Chestionarul se poate completa o singura data. Intrebarile despre sondaj se pot trimite la:

mail exprim.png
mail exprim.png (5.25 KiB) Vizualizat de 43607 ori


Mercury Research a luat masuri pentru securizarea datelor din cadrul Comunitatii eXPRIM.
De asemenea, Mercury Research nu poate garanta un numar minim sau maxim de invitatii care se vor trimite fiecarui membru al Comunitatii eXPRIM, de-a lungul unei luni de zile.
Tinem sa precizam ca aveasta frecventa difera de la o luna la alta, in functie de numarul de studii pe care le desfasuram.
Cand un numar suficient de respondenti, din punct de vedere statistic, au raspuns la sondaj, Mercury Research are dreptul in orice moment sa inchida proiectul si sa refuze orice raspuns la sondaj.


In afara de datele personale ale membrilor sai, Mercury Research stocheaza si raspunsuri la sondaje.
Membrii Comunitatii eXPRIM sunt de acord ca Mercury Research sa stocheze toate aceste informatii pentru a le utiliza in viitor in sens statistic, dar numai ca date anonime.
Orice membru al Comunitatii eXPRIM are dreptul sa ceara Mercury Research informatii privind datele stocate despre el/ea. De asemenea, poata sa ceara corectarea sau stergerea acestor date. Mai mult, membrii pot face singuri acest lucru.


Membrii comunitatii online eXPRIM isi dau acordul ca Mercury Research sa furnizeze informatiile si raspunsurile la sondaje unei alte firme de cercetare de piata. Cu toate acestea, acea firma de cercetare de piata va utiliza acele informatii doar in sens statistic, fara a da publicitatii numele persoanelor, adresa, sau alte informatii private.

Mercury Research isi rezerva dreptul sa modifice oricand regulile de functionare a panelului.
Toti membrii ai Comunitatii eXPRIM vor fi instiintati de aceste lucruri.


Conversie si acordare puncte
In momentul cand un membru al Comunitatii eXPRIM acumuleaza minim 1000 de puncte, acesta poate sa le converteasca in bani.

1000 de puncte sunt echivalentul a 100RON. Plata se va face prin metodele alese de catre membrii Comunitatii eXPRIM: voucher electronic eMag, mandat postal, sau transfer in contul PayPal (nu este nevoie sa aveti deja cont, ci doar o adresa de e-mail valida).
Suma neta pe care o veti primi reprezinta suma acumulata, minus taxele in vigoare. Plata se va face dupa scaderea taxelor impuse de legislatia in vigoare.

Mercury Research isi rezerva dreptul de a nu acorda punctele unei membru al Comunitatii eXPRIM, sau de a le retrage, daca se dovedeste ca respectivul a dat raspunsuri false la sondaj, a raspuns in locul altei persoane, a completat la intamplare chestionarul respectiv (fata legatura cu continutul intrebarilor), sau a dat dovada de neseriozitate.


Politica de confidentialitate (Privacy Policy)

Comunitatea eXPRIM este infiintata si intretinuta de catre Mercury Research.

Va aducem la cunostina ca Mercury Research respecta principiile si codurile Societatilor de Cercetare de Piata relevante (cum ar fi Codul International ESOMAR cu privire la Cercetarea Sociala si de Piata), si astfel suntem dedicati in a va asigura si proteja intimitatea datelor personale. Politica noastra de confidentialitate, panelul, precum si site-ul nostru web sunt conforme cu aceste standarde.

Mercury Research are dreptul de a prelucra date cu caracter personal, fiind inregistrata la ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) ca operator de date cu caracter personal cu nr. 6457.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor, Mercury Research are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: statistic.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare analziei statistice. Refuzul dvs. determină sa nu mai fiti invitat/ă la alte cercetari de piata online.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: clienti care au comandat studiile online (DAR FARA A SE IDENTIFICA PARTICIPANTUL LA SONDAJ – clientul are dreptul doar asupra rezultatelor in sens statistic).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti trimite un email la adresa:

mail exprim.png
mail exprim.png (5.25 KiB) Vizualizat de 43607 ori


Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte sau s-au modificat între timp, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Va puteti vizualiza datele personale din cadrul comunitatii eXPRIM accesand: http://www.cint.com/cpx/public_panelist_login.asp?panelistid=15876076

Numele de utilizator este in general adresa de email folosita la inregistrare (sau user-name ales de Dvs), iar daca ati uitat parola (sau nu ati folosit-o niciodata), puteti genera una folosind linkul "V-ati uitat parola?"

Deoarece Mercury Research trebuie sa livreze clientilor sai analize statistice, avem nevoie de anumite informatii personale de la dumneavoastra, dar si de informatii confidentiale, ca de exemplu venitul.

Toti membrii din Comunitatea eXPRIM pot sa isi manifeste dorinta in orice moment de a iesi din acest panel. La scurt timp dupa acest lucru, informatiile despre acel membru sunt sterse din baza de date, iar aceasta persoana nu va mai fi contactata.

Toti membrii panelului Mercury Research (Comunitatea eXPRIM) si-au dat acceptul de a primi invitatii pe email pentru a raspunde la sondaje. Nu exista nicio obligatie a lor de a raspunde la sondaje. Chestionarul se poate completa o singura data. Intrebarile despre sondaj se pot trimite la:

mail exprim.png
mail exprim.png (5.25 KiB) Vizualizat de 43607 ori


Mercury Research a luat masuri pentru securizarea datelor din cadrul Comunitatii eXPRIM.
Mercury Research stocheaza datele Dvs. personale pe un server separat, situat intr-o locatie sigura, controlata si protejata de accesul neautorizat. Cand informatii sensibile sunt transmise (cum ar fi adresa sau un cont bancar), aceste date sunt protejate prin protocolul Secure Socket Layer (SSL).

In afara de datele personale ale membrilor sai, Mercury Research stocheaza si alte informatii sau raspunsuri la sondaje. Aceste informatii se pot referi la coordonatele private, adrese IP, etc.
Membrii Comunitatii eXPRIM sunt de acord ca Mercury Research sa stocheze toate aceste informatii pentru a le utiliza in viitor in sens statistic.
Orice membru are dreptul sa ceara Mercury Research informatii privind datele stocate despre el/ea. De asemenea, poate sa ceara corectarea acestor date.


Membrii comunitatii online eXPRIM isi dau acordul ca Mercury Research sa dea informatiile si raspunsurile la sondaje unei alte firme de cercetare de piata. Cu toate acestea, acea firma de cercetare de piata va utiliza acele informatii doar in sens statistic, fara a da publicitatii numele persoanelor, adresa, sau alte informatii private.
Mercury Research isi rezerva dreptul sa modifice oricand regulile de functionare a panelului.
Toti membrii Comunitatii eXPRIM vor fi instiintati de aceste lucruri.

Avatar utilizator
admin_exprim
Site Admin
Mesaje: 654
Membru din: Mar Ian 26, 2010 4:57 pm
Sex: Male
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Intrebari frecvente (FAQ)

Mesajde admin_exprim » Lun Mar 08, 2010 4:53 pm

Pentru orice intrebare, postati aici si va voi raspunde cat pot de repede

Multumesc
Parerea Dvs. conteaza!

zackyler
Initiat
Mesaje: 41
Membru din: Vin Iun 18, 2010 7:04 pm
Sex: Male
Localitate: Magurele
Contact:

Re: Intrebari frecvente (FAQ)

Mesajde zackyler » Vin Iun 18, 2010 7:21 pm

Salut , sunt nou pe forum , si vroiam sa intreb , daca , atunci cand se iveste un chestionar/sondaj , trimiteti pe mail invitatia de a participa la el ?

Si inca ceva , as vrea sa aflu cum se face un cont de paypal :) Multumesc

Avatar utilizator
admin_exprim
Site Admin
Mesaje: 654
Membru din: Mar Ian 26, 2010 4:57 pm
Sex: Male
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Intrebari frecvente (FAQ)

Mesajde admin_exprim » Sâm Iun 19, 2010 10:19 am

Salut si bine ai venit pe forum!

Da, atunci cand desfasuram un sondaj de piata sau studiu, veti primi pe adresa de email folosita la inregistrare o invitatie de pa participa la acest sondaj. Puteti accepta sau respinge acea invitatie. Daca o acceptati, veti fi dus la adresa studiului, unde il puteti completa. In functie de lungimea si cumplexitatea chestionarului (precum si de raspunsurile la intrebari), veti primi un anumit numar de puncte, care vor fi contorizate in contul dvs. personal din Comunitatea eXPRIM.

Pentru detalii despre PayPal, urmati linkul de mai jos, selectati 'Sign Up', schimbati tara in 'Romania' si urmariti instructiunile de pe ecran

https://www.paypal.com/ro/cgi-bin/websc ... le.x=en_US
Parerea Dvs. conteaza!

marialaza
Incepator
Mesaje: 3
Membru din: Mie Iul 14, 2010 12:51 pm
Sex: Female

Re: Intrebari frecvente (FAQ)

Mesajde marialaza » Mie Iul 14, 2010 9:38 pm

Buna, am intrat pe forum doar azi si vreau sa va intreb-cum pot accesa contul propriu ?

Avatar utilizator
admin_exprim
Site Admin
Mesaje: 654
Membru din: Mar Ian 26, 2010 4:57 pm
Sex: Male
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Intrebari frecvente (FAQ)

Mesajde admin_exprim » Joi Iul 15, 2010 9:56 am

marialaza scrie:Buna, am intrat pe forum doar azi si vreau sa va intreb-cum pot accesa contul propriu ?


Buna ziua,

Pentru a va accesa contul Dvs. personal, urmati linkul : http://www.cint.com/cpx/public_panelist ... 01d4c40f6e

Numele de utilizator este in general adresa de email folosita la inregistrare, iar daca ati uitat parola (sau nu ati folosit-o niciodata), puteti genera una folosind linkul "V-ati uitat parola?"

Va multumim pentru interes si nu uitati - Parerea Dvs. conteaza!
Parerea Dvs. conteaza!

Cosmin_2011
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: Mie Ian 26, 2011 5:03 pm
Sex: Male

Re: Intrebari frecvente (FAQ) si REGULAMENT Comunitatea eXPRIM

Mesajde Cosmin_2011 » Mie Ian 26, 2011 5:07 pm

Buna ziua. Am si eu o intrebare: Cum pot schimba modalitatea de plata din PayPal UK in mandat postal?

Avatar utilizator
admin_exprim
Site Admin
Mesaje: 654
Membru din: Mar Ian 26, 2010 4:57 pm
Sex: Male
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Intrebari frecvente (FAQ) si REGULAMENT Comunitatea eXPRIM

Mesajde admin_exprim » Joi Ian 27, 2011 1:04 pm

Buna ziua si multumim pentru interes!

Cand veti acumula minim 100RON, ii veti putea retrage prin una din cele trei metode: transfer cont PayPal, mandat postal sau voucher electronic eMag.
Puteti alege metoda preferata de plata din contul Dvs., optiunea 'schimbati metoda de plata' (in meniul 'Punctele mele acumulate')
Noi ne-am dori totusi ca acesta sa fie un scop secondar, scopul principal fiind cel de a va exprima opinia, si astfel de a putea influenta (schimba in bine) piata produselor si serviciilor existente pe piata din Romania.Va multumim si nu uitati - Parerea Dvs. conteaza!
Parerea Dvs. conteaza!

Cosmin_2011
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: Mie Ian 26, 2011 5:03 pm
Sex: Male

Re: Intrebari frecvente (FAQ) si REGULAMENT Comunitatea eXPRIM

Mesajde Cosmin_2011 » Joi Ian 27, 2011 2:38 pm

Si eu va multumesc ca mi-ati raspuns.

jenynedelcu
Incepator
Mesaje: 2
Membru din: Dum Mar 20, 2011 9:30 am
Sex: Female

Re: Intrebari frecvente (FAQ) si REGULAMENT Comunitatea eXPRIM

Mesajde jenynedelcu » Mar Mar 22, 2011 7:17 pm

cite chestionare trebuiesc ptr a aface punctajul??


Înapoi la “Haine si moda”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator