Cum devine o melodie un HIT ?
-
plesa.anamaria
- Incepator
- Sex: Female
Cum devine o melodie un HIT ?
Gusturile in ce priveste muzica se shimba ,hiturile se demodeaza,iar gusturile si tehnologii noi le iau locul. Dar de aici si pana la realizarea unui hit sunt numeroase etape de parcurs . " Multi pusti viseaza sa devina staruri al muzicii si sa incheie un cotract cu o casa de inregistrari .... Insa de la vis la realitate e cale lunga " , se precizeaza in cartea This Business of Music : The Definitive to the Music Industry . De ce e nevoie ca o piesa muzicala sa devina Hit ?
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Re: Cum devine o melodie un HIT ?
Eu am votat 'plan de marketing'. Vocea nu mai e ceea ce era odata..se poate controla hardware, modela din diferite programe.. COmbinat cu o casa de discuri puternica in spate, ai toate sansele (un exemplu la indemana: Rihana)
Parerea Dvs. conteaza!
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Male
Da, corect, sau Enrigue Iglesias sau alte 'marci' renumite SONY Records. Ce au in spate ? O casa de discuri MARE si puternica si cam atat.. A, si imagine..
-
plesa.anamaria
- Incepator
- Sex: Female
Cred ca si noi cei care ascultam o melodie ,contribuim mult succesul ei . . . cu cat o ascultam mai mult cu atat devine mai difuzata .... De fapt ceea ce ascultam arata ce valori avem..., ce ne place ...