Ce preferati ? Muzica online : downloading sau streaming ?

Restaurante, cluburi, hoteluri, statiuni si parcuri de distractii, cinematografe, filme, muzica, teatre, muzee, opera, linii aeriene, aeroporturi, trenuri

Muzica online : downloading sau streaming ?

Downloading
3
100%
Streaming
0
Niciun vot

Voturi totale: 3

plesa.anamaria
Incepator
Sex: Female

Ce preferati ? Muzica online : downloading sau streaming ?

Mesajde plesa.anamaria » Joi Iul 14, 2011 12:12 pm

Muzica online :

Downloading - de obicei utilizatorii platesc pt fiecare fisier pe care il descarca de pe internet si care astfel devine propietatea lor. Altii - la incheierea unui contract
cu o companie de telefonie mobila sau la achizitionarea anumitor produse - obtin abonamente ca le permit sa descace fisiere de muzica doar pe
perioada contractului.

Streaming - muzica in format digital pe care utilizatorii o asculta fara a o descarca. Cea mai mare parte a mizicii care poate fi ascultata in acest format este
gratuita,desi anumite continuturi digitale specializate sunt disponibile doar pe baza de abonament.

admin_exprim
Site Admin
Sex: Male

Re: Ce preferati ? Muzica online : downloading sau streaming ?

Mesajde admin_exprim » Joi Iul 14, 2011 3:36 pm

Eu unul prefer download-ul. De ce ? Pentru ca melodia devine proprietatea mea, pot face ce vreau cu ea, incarca pe iPod/iPhone/mp3 Player si asculta de cate ori vreau, pune la boxele propri ori de cate ori doresc etc.
Plus ca nu toate melodiile in format streaming sunt disponibile gratuit (in general artistii mai de inceput de cariera). Plus ca iti trebuie conexiune la internet.

Sigur ca exista avantaje si dezavantaje pentru ambele variante, si de ce sa nu spunem, depinde si de preferintele personale si mentalitate.
Parerea Dvs. conteaza!

alex_rom007
Spre iluminare (nivel mediu)
Sex: Male

Mesajde alex_rom007 » Joi Iul 14, 2011 3:49 pm

Da admin, asa e, dar cand esti on-the-go, de ex, pe telefon, si auzi un fragment dintr-o melodie pe undeva, e mult mai usor sa faci un streaming rapid si sa o asculti live, chiar atunci..

Dana
Spre iluminare (nivel mediu)
Sex: Female

Mesajde Dana » Lun Aug 22, 2011 5:25 pm

de obicei downloading

Înapoi la “Timp liber”