Muzica online :
Downloading - de obicei utilizatorii platesc pt fiecare fisier pe care il descarca de pe internet si care astfel devine propietatea lor. Altii - la incheierea unui contract
cu o companie de telefonie mobila sau la achizitionarea anumitor produse - obtin abonamente ca le permit sa descace fisiere de muzica doar pe
perioada contractului.
Streaming - muzica in format digital pe care utilizatorii o asculta fara a o descarca. Cea mai mare parte a mizicii care poate fi ascultata in acest format este
gratuita,desi anumite continuturi digitale specializate sunt disponibile doar pe baza de abonament.
Ce preferati ? Muzica online : downloading sau streaming ?
-
- Incepator
- Sex: Female
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Re: Ce preferati ? Muzica online : downloading sau streaming ?
Eu unul prefer download-ul. De ce ? Pentru ca melodia devine proprietatea mea, pot face ce vreau cu ea, incarca pe iPod/iPhone/mp3 Player si asculta de cate ori vreau, pune la boxele propri ori de cate ori doresc etc.
Plus ca nu toate melodiile in format streaming sunt disponibile gratuit (in general artistii mai de inceput de cariera). Plus ca iti trebuie conexiune la internet.
Sigur ca exista avantaje si dezavantaje pentru ambele variante, si de ce sa nu spunem, depinde si de preferintele personale si mentalitate.
Plus ca nu toate melodiile in format streaming sunt disponibile gratuit (in general artistii mai de inceput de cariera). Plus ca iti trebuie conexiune la internet.
Sigur ca exista avantaje si dezavantaje pentru ambele variante, si de ce sa nu spunem, depinde si de preferintele personale si mentalitate.
Parerea Dvs. conteaza!
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Male
Da admin, asa e, dar cand esti on-the-go, de ex, pe telefon, si auzi un fragment dintr-o melodie pe undeva, e mult mai usor sa faci un streaming rapid si sa o asculti live, chiar atunci..
- Dana
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Female
de obicei downloading