Care sunt destinariile voastre preferate - din afara Romaniei ?
Tari, locuri deosebite.. cu motivatii va rog
Mie unul imi place Grecia foarte mult - si mai ales o insula mai izolata - Zakynthos
De asemenea si Praga pentru cladiri si istorie.
Destinatiile preferate din afara Romaniei
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Destinatiile preferate din afara Romaniei
Parerea Dvs. conteaza!
- anca_neagoe
- Incepator
- Sex: Female
Re: Destinatiile preferate din afara Romaniei
Roma - probabil cel mai impresionant oras din Europa, inca nu am vazut Barcelona, dar momentan Roma e pe primul loc nu se compara cu nici un alt oras european.
-
- Incepator
Ce ziceti de Palma de Mallorca???
Credeti-ma e bestiala insula. Am fost acolo in 2006, si a fost bestial. Am fost si in Roma, dar nu au termen de comparatie. Daca-ti doresti o destinatie in care sa te relaxezi (mare, plaja fina, palmieri mari pe plaja), in care sa te distrezi (o groaza de terase/ discoteci cu multa lume care se distreaza), un loc in care sa vizitezi si o catedrala, castel, sate, stanci prin care sa treci ca sa ajungi la o plaja minuntata, cu o apa de un albastru pe care-l vezi doar in poze, cu pesteri bestial amenajate, atunci sfatul meu este sa va duceti in Palma de Mallorca, pe una din plaje.
Nu veti regreta, si poate schimbam si niste impresii/poze.
Credeti-ma e bestiala insula. Am fost acolo in 2006, si a fost bestial. Am fost si in Roma, dar nu au termen de comparatie. Daca-ti doresti o destinatie in care sa te relaxezi (mare, plaja fina, palmieri mari pe plaja), in care sa te distrezi (o groaza de terase/ discoteci cu multa lume care se distreaza), un loc in care sa vizitezi si o catedrala, castel, sate, stanci prin care sa treci ca sa ajungi la o plaja minuntata, cu o apa de un albastru pe care-l vezi doar in poze, cu pesteri bestial amenajate, atunci sfatul meu este sa va duceti in Palma de Mallorca, pe una din plaje.
Nu veti regreta, si poate schimbam si niste impresii/poze.
-
- Incepator
Am si eu o intrebare. Cine a fost in Barcelona? As dori sa-mi spuneti ce anume v-a placut, ce ati vizitat, unde ati luat masa si unde v-ati cazat. Ma duc in septembrie acolo si, desi am o lista cu ce vreau sa vizitez, nu strica sa mai intreb, nu?
-
- Initiat
Mi-ar placea sa merg intr-o tara araba pentru a-mi putea folosi cunostintele in limba araba.
ipk
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
ipek scrie:Mi-ar placea sa merg intr-o tara araba pentru a-mi putea folosi cunostintele in limba araba.
Stii araba? La ce nivel ? Felicitari oricum
Unde ai invatat araba ?
Parerea Dvs. conteaza!
Paris,Creta,Coasta de Azur
-
- Incepator
Am fost in Grecia si mi-a placut ca aveau multe autostrazi si restul drumurilor erau forte bune, iar grecii foarte primitori.
Mi-ar place sa merg la ski in Austria si sa vizitez Italia, o dorinta a mea din copilarie.
Mi-ar place sa merg la ski in Austria si sa vizitez Italia, o dorinta a mea din copilarie.
Organizari evenimente cu orice tema pentru petrecere
-
- Spre iluminare (nivel mediu)
mi-ar place sa ma duc in spania
- Oana30
- Incepator
Budapesta in octombrie :X.
Un oras atat de romantic, culori atat de frumoase toamna :X:X ... a fost f.frumos. Este un oras civilizat, curat si cu f.multe obiective turistice. Nu am vazut nici un catel maidanez pe strada. Mancare ieftina si buna. Oamenii de acolo merg mult pe bicicleta si se respecta in trafic. asta asa pe scurt
Un oras atat de romantic, culori atat de frumoase toamna :X:X ... a fost f.frumos. Este un oras civilizat, curat si cu f.multe obiective turistice. Nu am vazut nici un catel maidanez pe strada. Mancare ieftina si buna. Oamenii de acolo merg mult pe bicicleta si se respecta in trafic. asta asa pe scurt