Destinatiile preferate din afara Romaniei

Restaurante, cluburi, hoteluri, statiuni si parcuri de distractii, cinematografe, filme, muzica, teatre, muzee, opera, linii aeriene, aeroporturi, trenuri
admin_exprim
Site Admin
Sex: Male

Re: Destinatiile preferate din afara Romaniei

Mesajde admin_exprim » Vin Noi 19, 2010 12:50 pm

Oana30 scrie:Budapesta in octombrie :X.
Un oras atat de romantic, culori atat de frumoase toamna :X:X ... a fost f.frumos. Este un oras civilizat, curat si cu f.multe obiective turistice. Nu am vazut nici un catel maidanez pe strada. Mancare ieftina si buna. Oamenii de acolo merg mult pe bicicleta si se respecta in trafic. asta asa pe scurt :)

Ai fost singura sau cu o agentie ?
Poti sa ne dai cateva exemple de preturi ? La produse cunoscute..pe car ele putem cumpara si din .RO
Parerea Dvs. conteaza!

Oana30
Incepator
Sex: Female

Mesajde Oana30 » Vin Noi 19, 2010 10:44 pm

Mi-am organizat singura intreaga excursie. Am mers cu aurocarul si m-am cazat la un hotel pe care l-am ales de pe net. Intreaga excursie a costat cam 900 ron de pers cu transport , cazare, mancare, suveniruri si intrari la obiectivele turistice. O pasta de dinti aquafresh costa 5 lei, o apa de gura CORSODYL costa 23 lei iar la noi 40 ...ridichile costau 1,32 lei legatura, la noi primavara sunt 3 lei, martini 20 lei, la noi 35-40, apa minerala 2l- 1,50lei :D etc...
Daca mergeti cu autocarul de preferat este sa va rezervati biletul cu min 30 zile in avans ca sa beneficiati de reducere 50%.

leonash
Initiat

Mesajde leonash » Dum Noi 21, 2010 10:26 pm

In bulgaria la nisipurile de aur e destul de dragut in loc de a merge la marea neagra unde e totul mai scump si nu ai all inclusiv

admin_exprim
Site Admin
Sex: Male

Mesajde admin_exprim » Lun Noi 22, 2010 11:39 am

Oana30 - cate nopti ai stat ? Suna foarte bine.. mai ales ca e vorba de autocar. Cu masina este jale - ca si in BG, se fura masini in prostie pe acolo, mai ales masini cu numar strain.

leonash - Da, asa este, am fost de mai multe ori la Nisipuri si prin imprejurimi. Preturi mici, AI, hoteluri bune si dotate etc.
Parerea Dvs. conteaza!

Oana30
Incepator

Mesajde Oana30 » Lun Noi 22, 2010 9:14 pm

Toata vacanta a fost de 5 zile, 2 zile le-am facut pe drum si 3 zile am stat acolo. Cele 3 zile sunt suficiente pt a vizita toate obiectivele turistice. Eu am mers numai pe jos. Am dormit la un hotel de 4 *, 4 nopti. Mi-a placut. M-am descurcat si cu engleza, o vorbesc si ei destul de bine cat sa ne intelegem. :)

marydole
Spre iluminare (nivel mediu)

Mesajde marydole » Mar Noi 30, 2010 10:40 am

imi doresc foarte mult sa ajung in america new york,sotul meu a fost acolo si mi-a povestit tot felul de lucruri care mi-a trezit interesul,in mod clar new york,inainte era ospatar pe barca si a vazut lumea in lung si in lat...

AnaFlostoiu
Initiat

Mesajde AnaFlostoiu » Mar Mai 24, 2011 3:51 pm

AS PREFERA GRECIA.CHIAR AI CE VEDEA.SA TE PLIMBI CU VAPORUL PE TOATE INSULELE CRED CA ESTE CEVA DE VIS DE NEUITAT.

ioana.nicoleta
Initiat

Mesajde ioana.nicoleta » Vin Iun 17, 2011 1:31 pm

mi-ar placea Grecia foarte mult - si mai ales pt ca are acele insusle izolate si foarte frumoase

Dana
Spre iluminare (nivel mediu)

Mesajde Dana » Vin Sep 02, 2011 8:00 am

Italia, mai exact Verona si Venetia.Dar bine inteles nu mas rezuma aici doar ca aceste locuri leam vizitat deja si sunt superbe,ar cam urma TENERIFE SI PARISUL,poate chiar altele cine stie :D

Înapoi la “Timp liber”