Cartea sau filmul ?
- costin_caraion
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Male
Re: Cartea sau filmul ?
De ce au aparut povestile? Simplu: Din cauza dorintei de nemurire a omului! Atat cartile cat si filmele ne dau aceasta posibilitate. Totusi inclin spre carti deoarece filmul ne limiteaza un pic imaginatia prin aparitia vizualului.
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!
- Dana
- Sex: Female
Prefer filmul,filmul e o optiune care ajuta populatia sa inteleaga mai bine subiectul.....si e mai placut
- Dana
- Sex: Female
Ce credeti ca e mai incitant, ce va tine mai tare in suspans ? O carte sau un film dupa cartea respectiva ( sau invers) ?
Eu prefer cartea pentru ca numai o carte ne ofera toate acele detalii care de fapt dau sens subiectului cartii. E mult mai interesant decat sa vezi un film care nu poate intra in detaliu decat foarte putin.
Eu prefer cartea pentru ca numai o carte ne ofera toate acele detalii care de fapt dau sens subiectului cartii. E mult mai interesant decat sa vezi un film care nu poate intra in detaliu decat foarte putin.
Mie mi se pare mult mai interesant filmul decat cartea:D
Cartea
Filmul iti seveste imagini care au trecut prin filtrul mintii realizatorului avand ca baza cartea
pe cand, lecturand singur cartea iti construiesti propriul film
Filmul iti seveste imagini care au trecut prin filtrul mintii realizatorului avand ca baza cartea
pe cand, lecturand singur cartea iti construiesti propriul film
hmmm...parca as zice film dar totusi cartea e carte
Cu siguranta filmul e mai usor de "digerat", iti ofera o informatie gata prelucrata pe care doar o preiei si de bucri de emotie fix ca si specatator.
Pe cand cu cartea lucrurile stau altfel. Pentru mine, cartea inseama implicare, treci prin filtrul propriei minti ceea ce citesti, iti imaginezi, vizualizezi, traiesti la o cu totul alta intensitate povestea pe care o citesti.
Din punctul meu de vedere, cartea bate filmul!
Pe cand cu cartea lucrurile stau altfel. Pentru mine, cartea inseama implicare, treci prin filtrul propriei minti ceea ce citesti, iti imaginezi, vizualizezi, traiesti la o cu totul alta intensitate povestea pe care o citesti.
Din punctul meu de vedere, cartea bate filmul!