Folositi produse cosmetice romanesti?
- teodora
- Initiat
- Sex: Female
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Male
Re: Folositi produse cosmetice romanesti?
Da, dar de la un singur producator.
Mi s-a intamplat sa ajung la Farmec Cluj, si sa vizitez linia de productie, sa stau de vorba cu muncitorii de acolo, cu directori etc. Si am ajuns la concluzia ca majoritatea produselor care ies de la Farmec sunt muult peste media oricaror produse straine (calitativ, ca pret, si ca ingrediente folosite). Nu folosesc atatea produse toxice, unele sunt chiar naturale 100% etc.
Mi s-a intamplat sa ajung la Farmec Cluj, si sa vizitez linia de productie, sa stau de vorba cu muncitorii de acolo, cu directori etc. Si am ajuns la concluzia ca majoritatea produselor care ies de la Farmec sunt muult peste media oricaror produse straine (calitativ, ca pret, si ca ingrediente folosite). Nu folosesc atatea produse toxice, unele sunt chiar naturale 100% etc.
- Julienne
- Incepator
Da, mai ales in ultima perioada.
Obisnuiam sa le ocolesc din cauza pretului pe care il asociam (acum imi dau seama ca o faceam in mod gresit) cu calitatea. Ei bine, m-am inselat cand intrun moment de lipsa de bani am incercat o masca purificatoare cu aloe de la farmec. Am fost suprinsa de rezultatul aproape imediat si de durata tratamentului (efectul s-a mentinut mai mult timp decat ma asteptam). De atunci folosesc cu regularitate masca mai sus mentionata, mai am una de detoxifiere si o lotiune tonica de la ana aslan . Tot de la farmec folosesc o crema hidratanta si un lapte demachiant pentru ochi.
Partea cea mai faina este ca, cel putin in cazul mastii purificatoare, poate fi folosita atat de barbati cat si de femei.
Obisnuiam sa le ocolesc din cauza pretului pe care il asociam (acum imi dau seama ca o faceam in mod gresit) cu calitatea. Ei bine, m-am inselat cand intrun moment de lipsa de bani am incercat o masca purificatoare cu aloe de la farmec. Am fost suprinsa de rezultatul aproape imediat si de durata tratamentului (efectul s-a mentinut mai mult timp decat ma asteptam). De atunci folosesc cu regularitate masca mai sus mentionata, mai am una de detoxifiere si o lotiune tonica de la ana aslan . Tot de la farmec folosesc o crema hidratanta si un lapte demachiant pentru ochi.
Partea cea mai faina este ca, cel putin in cazul mastii purificatoare, poate fi folosita atat de barbati cat si de femei.
- teodora
- Initiat
Mie imi place demachiantul pe baza de echinaceea de la Farmec, e in 2 culori si un pic uleios dar curata "fara mila" machiajul rezistent. De curand am incercat si lotiune tonica pe baza de miere si cimbrisor de la Bioten. E super.
Pana acum cateva saptamani am utilizat L'Oreal hydrafresh- pentru ca am tenul foarte uscat si sensibil, dar am observat ca nu mi se imbunatatea nicicum structura pielii. Am mai incercat si de la Nivea si alte cateva marci, cu care nu am avut nici un rezultat. Acum am cautat creme fara parabeni, si am descoperit Herbagen-de care sunt foarte multumita, si cremele de la Elmiplant care sunt foarte ok. Mi-am cumparat si o crema si un demachiant de la Farmec, dar acasa am observat ca au parabeni 
-
luizamazilu
- Incepator
Buna fetelor.
Eu am tenul gras si am incercat tot felul de creme de zi, dar am observat ca tenul se ingrasa si mai tare de la ele. Am descoperit intr-o zi Crema Hidratanta Matifianta – FARMEC. De atunci o folosesc aproape zilnic si mi se pare extraordinara.
Restul produselor pe care le folosesc sunt de la L'OREAL, AVOV si ORIFLAME.
Din pacate nu am gasit inca ceva bun care sa-mi pastreze buzele moi. Mi se usuca tare si trebuie sa le ung des. Daca nu am o crema grasa la mine, imi crapa buzele.
Eu am tenul gras si am incercat tot felul de creme de zi, dar am observat ca tenul se ingrasa si mai tare de la ele. Am descoperit intr-o zi Crema Hidratanta Matifianta – FARMEC. De atunci o folosesc aproape zilnic si mi se pare extraordinara.
Restul produselor pe care le folosesc sunt de la L'OREAL, AVOV si ORIFLAME.
Din pacate nu am gasit inca ceva bun care sa-mi pastreze buzele moi. Mi se usuca tare si trebuie sa le ung des. Daca nu am o crema grasa la mine, imi crapa buzele.
Sunt frumoasa cu oriflame catalog nou
- teodora
- Initiat
Pentru buze uscate e o solutie sa dai cu putina miere de albine seara, la culcare, ca sa actioneze toata noaptea. Pe timpul zilei poti incerca o perioada in loc de ruj sau gloss crema din aceea grasa de galbenele. Ambele variante testate!
-
mihneacordescu
- Incepator
- Sex: Male
Eu ma impac foarte bine cu produsele romanesti, numai ca, in ultima vreme am tot primit cadouri de la prieteni truse cu deodorant si aftershave sau apa de toaleta, de la tot felul de firme straine. Deh, ce sa-i faci, dupa gustul fiecaruia
Acum nu am incotro si trebuie sa le consum ca e pacat de ele.....dar revin eu cat de curand la vechile mele pasiuni.
Leduri auto si tuning pentru profesionisti
da , consum ... bn fecare cu ce se "intelege".
- teodora
- Initiat
monicutza scrie:da , consum ... bn fecare cu ce se "intelege".
Poti numi cate ceva? Ca tot facem schimb de idei...
Înapoi la “Produse de ingrijire personala”