Folositi produse cosmetice romanesti?
-
ingerulnegru
- Incepator
- Sex: Female
Re: Folositi produse cosmetice romanesti?
da, folosesc produse cosmetice romanesti. Majoritatea oamenilor asociaza pretul cu calitatea produselor. Ceea ce nu intotdeauna este bine. Chiar cred ca si noi avem produse de calitate.
-
yubitica85
- Spre iluminare (nivel mediu)
produselor care ies de la Farmec
- marydole
da,folosesc,mai mult naturiste,adica argila,masca crema am incercat laptisor de matca dar am facut alergie de la el......dar sincer????prefer cele de import,cu apa thermala,sunt mai usoare pentru tenul meu
-
grigiton
- Sex: Male
Intr-adevar produsele cosmetice romanesti sunt competitive pe piata internationala a cosmeticelor, din punct de vedere calitativ, in schimb promovarea este la pamant. Produsele de inalta calitate si nu numai, au nevoie de promovare excesiva (vezi cazul Coca-Cola, e un brand extraordinar de cunoscut al celei mai execrabile bauturi ever: e singura bautura fara culoare <ma refer la faptul ca nu are o culoare bine definita care se afla in spectrul de culori ROGVAIV, Rosu, Orange, Galben, Verde, Albastru, Indigo, Violet>, singura bautura care nu are miros si singura bautura care nu imita un fruct, nici macar cel de cola) si multe alte produse similare
-
r_anacristina
- Incepator
Eu folosesc produsele Bioten si sunt foarte multumita...Nu contin parabeni si au si o textura si un miros foarte placute.
-
ioana.nicoleta
- Initiat
-
nicoleta.ioana
- Incepator
eu folosesc cele din import,sunt mai bune
-
manolecera
- Incepator
teodora scrie:Folositi produse cosmetice romanesti?
Da folosesc produse romanesti in special cele de la farmec.Am tenul foarte sensibil si la farmec am gasit tot ce e nevoie
- Dana
Obisnuiam sa le ocolesc din cauza pretului pe care il asociam (acum imi dau seama ca o faceam in mod gresit) cu calitatea. Ei bine, m-am inselat cand intrun moment de lipsa de bani am incercat o masca purificatoare cu aloe de la farmec. Am fost suprinsa de rezultatul aproape imediat si de durata tratamentului (efectul s-a mentinut mai mult timp decat ma asteptam). De atunci folosesc cu regularitate masca mai sus mentionata, mai am una de detoxifiere si o lotiune tonica de la ana aslan . Tot de la farmec folosesc o crema hidratanta si un lapte demachiant pentru ochi.
Partea cea mai faina este ca, cel putin in cazul mastii purificatoare, poate fi folosita atat de barbati cat si de femei.NIVEA IN GENERAL CU COLAGEN in ultima perioada.
Partea cea mai faina este ca, cel putin in cazul mastii purificatoare, poate fi folosita atat de barbati cat si de femei.NIVEA IN GENERAL CU COLAGEN in ultima perioada.
Înapoi la “Produse de ingrijire personala”