SA ZICEM CA INTRO ZI VOM MURI ........ATI VREA SA VA REINCARNATI////? CE ATI VREA SA FITI .CREDETI CA EXISTA VIATA DUPA MOARTE?
DATI EXPLICATII?
CREDETI IN REINCARNARI EXISTA VIATA DUPA CE MORI?
- Dana
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Female
CREDETI IN REINCARNARI EXISTA VIATA DUPA CE MORI?
Ultima oară modificat Lun Sep 12, 2011 3:05 pm de către Dana, modificat 1 dată în total.
- Dana
Re: CREDETI IN REINCARNARI EXISTA VIATA DUPA CE MORI?
ar fi multe lucruri de spus pe tema asta
- Dana
Re: CREDETI IN REINCARNARI EXISTA VIATA DUPA CE MORI?
Dintotdeauna oamenii s-au întrebat ce este dincolo de mormânt - în cazul în care este ceva. Este moartea sfârşitul existenţei sau intrarea în eternitate sau o pauză între mai multe vieţi pe pământ? Unii spun că sufletul se reîncarnează de mai multe ori în trupuri diferite şi aproximativ 25% dintre americani cred acest lucru. De ce sunt aşa de mulţi oameni atraşi de reîncarnarea
Reîncarnarea oferă speranţă multor oameni. Dacă nu facem ce trebuie în această viaţă, mai avem o şansă într-o viaţă ulterioară. Totuşi, chiar şi cei care cred în reîncarnare admit faptul că marea majoritate a oamenilor nu îşi aminteşte de viaţa anterioară. Atunci cum putem învăţa din greşelile trecute dacă nu ni le putem aminti? Se pare că facem aceleaşi greşeli din nou şi din nou. Ţinând seama de rata greşelilor morale din istoria omenirii, avem oare vreun motiv să sperăm că, într-o viaţă viitoare, vom face lucrurile aşa cum trebuie?
Reîncarnarea oferă speranţă multor oameni. Dacă nu facem ce trebuie în această viaţă, mai avem o şansă într-o viaţă ulterioară. Totuşi, chiar şi cei care cred în reîncarnare admit faptul că marea majoritate a oamenilor nu îşi aminteşte de viaţa anterioară. Atunci cum putem învăţa din greşelile trecute dacă nu ni le putem aminti? Se pare că facem aceleaşi greşeli din nou şi din nou. Ţinând seama de rata greşelilor morale din istoria omenirii, avem oare vreun motiv să sperăm că, într-o viaţă viitoare, vom face lucrurile aşa cum trebuie?
Subiect ridicat ultima oară de Dana Mie Sep 28, 2011 7:23 am.