CREDETI IN REINCARNARI EXISTA VIATA DUPA CE MORI?

Offtopic - pe orice tema, cu conditia sa respectati regulamentul

DA
1
33%
NU
2
67%
NUSTIU
0
Niciun vot

Voturi totale: 3

Dana
Spre iluminare (nivel mediu)
Sex: Female

Mesajde Dana » Mie Sep 07, 2011 11:37 am

SA ZICEM CA INTRO ZI VOM MURI ........ATI VREA SA VA REINCARNATI////? CE ATI VREA SA FITI .CREDETI CA EXISTA VIATA DUPA MOARTE?
DATI EXPLICATII?
Ultima oară modificat Lun Sep 12, 2011 3:05 pm de către Dana, modificat 1 dată în total.

Dana

Re: CREDETI IN REINCARNARI EXISTA VIATA DUPA CE MORI?

Mesajde Dana » Lun Sep 12, 2011 3:04 pm

ar fi multe lucruri de spus pe tema asta

Dana

Re: CREDETI IN REINCARNARI EXISTA VIATA DUPA CE MORI?

Mesajde Dana » Mie Sep 28, 2011 7:23 am

Dintotdeauna oamenii s-au întrebat ce este dincolo de mormânt - în cazul în care este ceva. Este moartea sfârşitul existenţei sau intrarea în eternitate sau o pauză între mai multe vieţi pe pământ? Unii spun că sufletul se reîncarnează de mai multe ori în trupuri diferite şi aproximativ 25% dintre americani cred acest lucru. De ce sunt aşa de mulţi oameni atraşi de reîncarnarea
Reîncarnarea oferă speranţă multor oameni. Dacă nu facem ce trebuie în această viaţă, mai avem o şansă într-o viaţă ulterioară. Totuşi, chiar şi cei care cred în reîncarnare admit faptul că marea majoritate a oamenilor nu îşi aminteşte de viaţa anterioară. Atunci cum putem învăţa din greşelile trecute dacă nu ni le putem aminti? Se pare că facem aceleaşi greşeli din nou şi din nou. Ţinând seama de rata greşelilor morale din istoria omenirii, avem oare vreun motiv să sperăm că, într-o viaţă viitoare, vom face lucrurile aşa cum trebuie?

Subiect ridicat ultima oară de Dana Mie Sep 28, 2011 7:23 am.

Înapoi la “Discutii libere”