CREDETI CA EXISTA RAI SAU IAD?

Offtopic - pe orice tema, cu conditia sa respectati regulamentul

CRREDETI CA EXISTA RAI SAU IAD?

DA
1
100%
NU
0
Niciun vot
NUSTIU
0
Niciun vot
POATE
0
Niciun vot
 
Voturi totale: 1

Avatar utilizator
Dana
Spre iluminare (nivel mediu)
Mesaje: 541
Membru din: Joi Aug 18, 2011 7:02 am
Sex: Female
Localitate: Petrila

CREDETI CA EXISTA RAI SAU IAD?

Mesajde Dana » Mie Sep 07, 2011 11:22 am

VREAU PARERILE VOASTRE? CU DETALI DACA SE POATE

Avatar utilizator
Dana
Spre iluminare (nivel mediu)
Mesaje: 541
Membru din: Joi Aug 18, 2011 7:02 am
Sex: Female
Localitate: Petrila

Re: CREDETI CA EXISTA RAI SAU IAD?

Mesajde Dana » Mie Sep 28, 2011 7:29 am

images[11].jpg
images[11].jpg (2.01 KiB) Vizualizat de 847 ori
parerea mea este ca exista RAIUL DESPRE CARRE TOTI VORBIM ,SI IADUL DESPRE CARE TOTI NE INTREBAM .CRED CA EXISTA MULTE EXPLICATI STINTIFICE CARE SA EXPLICE ACESTE DOUA LUCRURI.....DE UNDE AVEM MARI ASTEPTARII.Cu ajutorul lui Dumnezeu, voi încerca să vă întăresc credinţa în veşnicia raiului şi să vă liniştesc sufletul. Problema care vă macină este următoarea: Cum este cu putinţă ca iadul şi chinurile sale să fie veşnice? Aşa ceva nu se poate. Este contrar bunătăţii lui Dumnezeu.

Înainte de orice, vedeţi dacă ştiţi faptul că acest adevăr a fost revelat de Dumnezeu. Dacă nu ştiţi, citiţi aceste cuvinte, care sunt categorice şi nu lasă loc de interpretare: "Şi vor merge aceştia la osândă veşnică, iar drepţii la viaţă veșnică" (Matei 25, 46). Aşadar, este foarte clar: iadul este veşnic.

Lucrul acesta a fost spus de Domnul, Care pentru noi, oamenii, a luat trup omenesc, a suferit patimi înfricoşătoare, a murit, a înviat, S-a înălţat la ceruri şi a șezut de-a dreapta Tatălui, de unde Se interesează de mântuirea fiecărui om în parte.

De vreme ce aceste cuvinte au fost rostite de Cel Care a suferit atât pentru mintuirea noastră şi pe Care nu-L interesează nimic altceva mai mult decât să dobândim viaţa veşnică, ele trebuie să fie adevărate. Mi se pare că această concluzie la care am ajuns nu poate fi pusă la îndoială. Dar noi, cu mintea noastră slabă, ce am făcut? Ne-am lăsat ispitiţi şi am început să dezbatem adevărul Sfintei Scripturi şi veridicitatea interpretării ei, spunând: "Sau nu scrie așa, sau nu este interpretat corect". Gândul acesta ne-a satisfăcut atât de mult incât suntem gata să întoarcem totul cu susu-n jos ca să îl susţinem.


Subiect ridicat ultima oară de Dana Mie Sep 28, 2011 7:29 am.


Înapoi la “Discutii libere”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator