In compartimentul unui tren, un tip sta vizavi de o blonda cu sani foarte mari si o fusta foarte scurta. Desi face eforturi remarcabile sa admire peisaju, privirea ii aluneca inevitabil catre coapsele fetei. Observa ca tipa nu poarta chiloti si de atunci peisajul de afara devine neinteresant.
Tipa il observa si il ataca imediat:
- Te uiti la pasarica mea?
-Da, imi cer scuze.
-Oh nu-i nici o problema!Uita-te cu atentie ca o sa iti dea un pupic.
Intr-adevar,cu o incordare naturala,buzele pasaricii fetei ii trimit tipului un sarut.
- O pot face sa clipeasca, zice tipa, si pasarica clipeste.
Femeia il invita langa ea.
Tipul se muta.
Femeia il intreaba :
- Ti-ar placea sa bagi doua degete in pasarica?
La care tipul :
- Hai, las-o dracului, sa nu-mi spui ca poate sa si fluiere….
Amuzament (FUN)
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Re: Amuzament (FUN)
Parerea Dvs. conteaza!
- admin_exprim
- Site Admin
Un tânăr merge la preot:
- Părinte, am venit să mă spovedesc.
- Nu este nevoie, ţi-am citit blogul!
- Părinte, am venit să mă spovedesc.
- Nu este nevoie, ţi-am citit blogul!
Parerea Dvs. conteaza!
Un sofer gonea cu 150 km/ora.Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza.Dupa o vreme vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta.Politistul ii spune :
-Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa.Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci.
-Acum trei saptamani ,nevasta-mea a fugit cu un politist,zice soferul.Cand te-am vazut in spate am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi.
Doua babe pe bancuta in cimitir.
-Auzi,tu cati ani ai?
-97 !
-Pai si te mai duci acasa ?
-Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa.Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci.
-Acum trei saptamani ,nevasta-mea a fugit cu un politist,zice soferul.Cand te-am vazut in spate am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi.
Doua babe pe bancuta in cimitir.
-Auzi,tu cati ani ai?
-97 !
-Pai si te mai duci acasa ?

- admin_exprim
- Site Admin
Einstein, Freud si Bill Gates stateau intr-un compartiment.
La un moment dat observa ei ca trenul s-a oprit in mijlocul unui camp. Dupa 2 ore de asteptat se ridica Einstein, tata lor in materie de fizica si zice:
- Ma duc sa vad daca nu cumva este o defectiune de natura tehnica. Dupa ceva timp se intoarce:
- Se pare ca totul functioneaza normal
Freud, temelia psihologiei:
- Ma duc sa vad daca nu cumva mecanicul are o depresie si nu cumva asta este motivul opririi. Dupa 1 ora se intoarce:
- Mecanicul este in regula, nici o problema.
Bill Gates, gandindu-se profund la windows si alte cele zice:
- Baieti, ce-ar fi sa coboram din tren si sa urcam din nou.
La un moment dat observa ei ca trenul s-a oprit in mijlocul unui camp. Dupa 2 ore de asteptat se ridica Einstein, tata lor in materie de fizica si zice:
- Ma duc sa vad daca nu cumva este o defectiune de natura tehnica. Dupa ceva timp se intoarce:
- Se pare ca totul functioneaza normal
Freud, temelia psihologiei:
- Ma duc sa vad daca nu cumva mecanicul are o depresie si nu cumva asta este motivul opririi. Dupa 1 ora se intoarce:
- Mecanicul este in regula, nici o problema.
Bill Gates, gandindu-se profund la windows si alte cele zice:
- Baieti, ce-ar fi sa coboram din tren si sa urcam din nou.
Parerea Dvs. conteaza!
- admin_exprim
- Site Admin
O politista regla circulatia intr-o mare intersectie. La un moment dat a simtit ca-i vine ciclul. Ce sa faca? Ce sa faca? Mai avea inca 5 ore de lucru si din intersectie nu putea sa plece……asa ca l-a rugat prin statie pe colegul de la centrala sa-i aduca pachetul cu tampoane din dulapul ei. Colegul aproba si ea lucreaza mai departe fiind cu ochii-n patru. Trece o ora, colegul n-a venit……trec doua….trec trei…..ea disperata….dupa patru ore opreste masina politiei in intersectie si colegul flutura vesel cu cutia de tampoane in vant….
Politista nervoasa, ii spune: Nesimtitul naibii!!! Unde naiba ai stat!
Politistul raspunde vesel: stii cand ai spus prin statie ca ti-a venit ciclul, a dat sefu´ o sticla de sampanie, apoi a venit colegul Ionescu cu o lada de bere ….apoi am dat si eu un rand……fie vorba intre noi: mi s-a luat si mie o piatra de pe suflet ca nu esti gravida..
Politista nervoasa, ii spune: Nesimtitul naibii!!! Unde naiba ai stat!
Politistul raspunde vesel: stii cand ai spus prin statie ca ti-a venit ciclul, a dat sefu´ o sticla de sampanie, apoi a venit colegul Ionescu cu o lada de bere ….apoi am dat si eu un rand……fie vorba intre noi: mi s-a luat si mie o piatra de pe suflet ca nu esti gravida..
Parerea Dvs. conteaza!
- admin_exprim
- Site Admin
Umorul lui Woody Allen
Am niste copii superbi. Slava domnului ca m-a inselat nevasta-mea...
Pina la noaptea nuntii, nevasta-mea se temea de intuneric. Dupa asta m-a vazut pe mine gol si de atunci se teme si pe lumina...
Nevasta mea este cea mai neispravita bucatareasa. Noi ne spunem rugaciunea intotdeauna dupa cina...
Odata cineva ne-a furat masina. Mi-am intrebat nevasta daca a vazut cumva cum aratau hotii. Mi-a raspuns ca nu, dar a notat numarul masinii...
Intr-o zi, mi-am sunat sotia si i-am declarat: Draga mea, ma gindeam la tine si m-a lovit brusc o pofta nebuna de amor. La care ea a intrebat: Dar cine-i la telefon?
I-am spus dentistului meu ca mi s-au ingalbenit dintii. Sfatul lui a fost sa-i asortez cu o cravata maro...
Azi e o zi absolut nefasta. M-am sculat de dimineata, am luat camasa si i s-au rupt doi nasturi. Am pus mina pe servieta - i s-a rupt minerul. Acum ma tem sa mai merg la WC...
I-am spus psihiatrului meu ca sint trist, intrucit pe mine toata lumea ma detesta. Mi-a raspuns sa nu fiu penibil, deoarece nici nu m-am intilnit inca cu toata lumea...
Cind eram copil parintii mei se mutau adesea dintr-o casa in alta, dar eu i-am gasit de fiecare data...
Eu si sotia mea am trait fericiti 20 de ani. Apoi ne-am intilnit unul pe altul...
M-am dus la psihiatrul meu si i-am povestit: Doctore, in fiecare dimineata cind ma uit in oglinda ma apuca brusc o senzatie cumplita de voma.Ce crezi ca am?
Mi-a raspuns: Nu stiu, dar cu vederea - cert - stai impecabil!
Am niste copii superbi. Slava domnului ca m-a inselat nevasta-mea...
Pina la noaptea nuntii, nevasta-mea se temea de intuneric. Dupa asta m-a vazut pe mine gol si de atunci se teme si pe lumina...
Nevasta mea este cea mai neispravita bucatareasa. Noi ne spunem rugaciunea intotdeauna dupa cina...
Odata cineva ne-a furat masina. Mi-am intrebat nevasta daca a vazut cumva cum aratau hotii. Mi-a raspuns ca nu, dar a notat numarul masinii...
Intr-o zi, mi-am sunat sotia si i-am declarat: Draga mea, ma gindeam la tine si m-a lovit brusc o pofta nebuna de amor. La care ea a intrebat: Dar cine-i la telefon?
I-am spus dentistului meu ca mi s-au ingalbenit dintii. Sfatul lui a fost sa-i asortez cu o cravata maro...
Azi e o zi absolut nefasta. M-am sculat de dimineata, am luat camasa si i s-au rupt doi nasturi. Am pus mina pe servieta - i s-a rupt minerul. Acum ma tem sa mai merg la WC...
I-am spus psihiatrului meu ca sint trist, intrucit pe mine toata lumea ma detesta. Mi-a raspuns sa nu fiu penibil, deoarece nici nu m-am intilnit inca cu toata lumea...
Cind eram copil parintii mei se mutau adesea dintr-o casa in alta, dar eu i-am gasit de fiecare data...
Eu si sotia mea am trait fericiti 20 de ani. Apoi ne-am intilnit unul pe altul...
M-am dus la psihiatrul meu si i-am povestit: Doctore, in fiecare dimineata cind ma uit in oglinda ma apuca brusc o senzatie cumplita de voma.Ce crezi ca am?
Mi-a raspuns: Nu stiu, dar cu vederea - cert - stai impecabil!
Parerea Dvs. conteaza!
- admin_exprim
- Site Admin
- Draga, avem ceva de mancare?
- Vezi ce gasesti în frigider.
- Oh, scumpa mea... singurica ai gătit gheaţa?
Care e diferenta dintre un burlac si un om insurat?
Burlacul se poate da jos pe ambele parti ale patului.
Linga cascada Niagara, ghidul se adreseaza grupului de turisti:
- Daca doamnele vor binevoi sa taca un moment, veti putea auzi zgomotul caderii apelor
- Vezi ce gasesti în frigider.
- Oh, scumpa mea... singurica ai gătit gheaţa?
Care e diferenta dintre un burlac si un om insurat?
Burlacul se poate da jos pe ambele parti ale patului.
Linga cascada Niagara, ghidul se adreseaza grupului de turisti:
- Daca doamnele vor binevoi sa taca un moment, veti putea auzi zgomotul caderii apelor
Parerea Dvs. conteaza!
- admin_exprim
- Site Admin
Elefantul îl întreabă pe Dinozaur:
- Èši-a dat Noe add pe Facebook?
- Nu.
- Nasol…
- Èši-a dat Noe add pe Facebook?
- Nu.
- Nasol…
Parerea Dvs. conteaza!
- beauty2007
- Incepator
- Sex: Female
costin_caraion scrie:Uite un banc tare:
Un somer merge sa se angajeze la Microsoft ca om de servicu. Managerul e acolo il supune unui test de aptitudini: spalatul podelelor, spalatul geamurilor etc. Dupa test ii spune:
“Vei avea un salariu de 30$ pe zi. Lasa-mi adresa de e-mail ca sa-ti trimit formularul sa il completezi si sa-ti spun unde si cand sa vii in prima zi la lucru.â€
Somerul recunoaste cinstit ca nu are nici calculator, nici adresa de e-mail.
“Atunci inseamna ca tu virtual nu existi si deci nu te pot angaja la Microsoft,†ii spune managerul.
Uimit, omul pleaca si nestiind ce altceva ar putea face, cu ultimii 10$ din buzunar cumpara o lada cu 10 kg de rosii de la supermarket, pe care, in doua ore, le revinde cu profit de 100%.
Repetand procedeul de mai multe ori in ziua aceea ajunge seara cu aproape 100$ mai mult decat avea dimineata. Asa a realizat ca putea sa traiasca vanzand rosii.
Sculandu-se dimineata devreme si culcandu-se noaptea tarziu, omul nostru a realizat un profit bun in scurt timp. Apoi si-a cumparat o masina pentru transportul rosiilor, iar la sfarsitul primului an a avut un intreg parc de camioane si o multime de angajati dintre someri ca si el, toti vanzand rosii.
Era momentul ca gandindu-se la viitorul sotiei si al copiilor sa faca o asigurare pe viata.
A telefonat deci unei companii de asigurari si a ales o asigurare foarte scumpa, care sa reflecte noua lui situatie de milionar. La sfarsitul convorbirii, persoana cu asigurarea i-a cerut adresa de e-mail pentru a-i trimite documentatia.
Cand omul nostru a spus ca nu are asa ceva, persoana de la compania de asigurari a fost uimita:
“Cum ai reusit atunci sa faci o asemenea avere fara internet, e-mail si e-commerce? Imagineaza-ti unde ai fi fost acum daca ai fi fost conectat de la inceput.â€
Milionarul rosiilor a raspuns prompt:
“Imi imaginez. As fi fost om de serviciu la Microsoft.â€
bancul este la moda si-n varianta romaneasca.exemple-s multipe
- admin_exprim
- Site Admin
De cand a inceput sa ninga, nevasta-mea sta non-stop si se uita pe geam... Daca se-nteteste ninsoarea, cred ca-i dau drumul in casa.
Doi speologi stau la lumina focului de tabara: -Ce roca interesanta aveti in rucsac! -Ah asta? E prajitura de la soacra-mea !
Doi speologi stau la lumina focului de tabara: -Ce roca interesanta aveti in rucsac! -Ah asta? E prajitura de la soacra-mea !
Parerea Dvs. conteaza!