Credeti in dragoste la prima vedere?

Offtopic - pe orice tema, cu conditia sa respectati regulamentul

Credeti in dragoste la prima vedere???

Da
12
75%
Nu
4
25%

Voturi totale: 16

leonash
Initiat
Sex: Female

Credeti in dragoste la prima vedere?

Mesajde leonash » Joi Oct 14, 2010 4:18 pm

La mn asa a fost cu sotul meu dragoste la prima vedere ne-am cun ne-am placut si de 4 ani suntem impreuna ne-am casatorit,ne dorim sa intemeiem o familie dar timpurile astea grele nu ne permit sa facem un copil acum,cu toate ca natalitatea a crescut cu 10% ink nu e momentul potrivit pt noi,voi ce credeti?

rusu_mihaela01
Incepator

Re: Credeti in dragoste la prima vedere?

Mesajde rusu_mihaela01 » Sâm Oct 23, 2010 3:03 pm

Buna! La mine a fost tot dragoste la prima vedere, ne-am casatorit de 14 ani, am facut o casa impreuna, am muncit amandoi la ea, si noi am zis ca nu e momentul pentru un copil, iar acum e tarziu si imi pare rau ca nu am facut un copil cu toate greutatile care au fost . Cred ca un copil oricat de greu ar fi de trait este o mare satisfactie.

leonash
Initiat

Mesajde leonash » Dum Oct 24, 2010 9:00 pm

ai dreptate!!sa nu fie mai tarziu apoi :(

marydole
Spre iluminare (nivel mediu)

Mesajde marydole » Vin Dec 03, 2010 11:27 am

cred in dragoste la prima vedere,chiar este ceva real,mi-e mi s-a intamplat :D

cristinaghinea
Incepator

Mesajde cristinaghinea » Joi Ian 20, 2011 12:32 pm

O spun din propria experienta ca, DA, exista dragoste la prima vedere! M-am indragostit la prima vedere de toti fostii mei prieteni si de actualul viitor sot. Relatiile incep din dragoste, iar daca se termina '' fara dragoste'' este numai vina noastra pentru ca multi dintre noi nu prea stiu cu ce se mananca asta!

hareth
Initiat

Mesajde hareth » Mar Feb 22, 2011 7:55 pm

Si totusi dragostea la prima vedere exista. Unii o pun pe seama hormonilor sau a campurilor bio-magnetice care ne invaluie pe fiecare. Altii cred ca este scris in stele sa ne indragostim subit si irevocabil de cineva. Sau poate ca, de fapt, nu este vorba decat de o atractie fizica? Este imposibil sa descifram mecanismul tainic prin care doi oameni, pana atunci necunoscuti unul altuia, se indragostesc intr-o clipita? ;)

Andrei
Incepator
Sex: Male

Mesajde Andrei » Vin Iun 03, 2011 12:12 pm

Cred ca la prima vedere este doar placere,nu dragoste.Faptul ca pe urma vine si dragostea in urma ce doi tineri s-au cunoscut,este cu totul diferit.Dragostea pt mine nu tine de ceea ce se vede ca nu te poti indragosti de o fotografie.

beauty2007
Incepator

Mesajde beauty2007 » Sâm Iun 18, 2011 9:28 am

Nu contest ca nu exista dragoste la prima vedere.Eu consider k in prima etapa este atractia si compatibilitatea conversationala.Statistic se spune ca dragostea care-ti da fluturi in stomac dureaza 6 luni.

Dana
Spre iluminare (nivel mediu)

Mesajde Dana » Joi Aug 25, 2011 2:05 pm

Cred ca la prima vedere este doar placere,nu dragoste.cred ca la inceput exista acea actractie ,dar dragostea o cistigi pe parcurs intodeauna timpul decide ce se intimpla nu noi .Poti zice mam indragostit de cum am vazuto sau de cum lam vazut ,dar cu timpul poate disparea acea atractie ,sau poate sa se acentueze cred in oarecare masura dar nu intotalitate :D

Pandhoraa
Initiat

Mesajde Pandhoraa » Vin Aug 25, 2017 3:49 pm

cred in atarctie la prima vedere, pentru dragoste e nevoie de o "privire" mai aprofundata...
parera mea 8-)

Înapoi la “Discutii libere”