Lipsa de comunicare in cuplu!!

Offtopic - pe orice tema, cu conditia sa respectati regulamentul

Adelina vs Liviu Varciu

Se vor impaca din nou deoarece se iubesc
1
11%
Fac tantam de dragul presei
6
67%
Nu vor mai avea nici o treaba unu cu altu
2
22%

Voturi totale: 9

leonash
Initiat
Sex: Female

Lipsa de comunicare in cuplu!!

Mesajde leonash » Mie Oct 13, 2010 2:31 pm

Se spune ca dragostea tine doar trei ani :)) apoi intervine monotonia,discutiile in contradictoriu.In Romania mult mai multi oameni apeleaza la divort nu ma refer neaparat la persoanele publice dar si la oamenii de rand care considera ca impacarea numai este o solutie.Ma gandeam la cazul mediatizat dintre Adelina Pestritu si Liviu Varciu care dupa parerea mea este un scump dar nu poate stii nimeni cum poate fi el de fapt.Se pune ca ciorba reincalzita numai are acelasi gust.

ionelaboiciuc
Incepator

Re: Lipsa de comunicare in cuplu!!

Mesajde ionelaboiciuc » Mie Noi 24, 2010 10:23 pm

Eu cred ca intr-un cuplu comunicarea este la fel sau poate mai importanta decat iubirea sau increderea pentru ca cel mai mult doare sa nu stii ce e in sufletul celuilalt si incet incet sa ajungi sa nu il/o mai cunosti. Astfel de lucruri se intampla din cauza lipsei de comunicare, fie pentru ca " am facut o prostie. mai bine nu ii spun ca se supara", fie pentru ca " nu cred ca il/o intereseaza ce am facut azi". Mai cred ca cele mai frumoase clipe intro relatie sunt acelea in care iti impartasesti cu persoana iubita trairile de zi cu zi, sentimentele, micile prostioare. Si chiar daca credem ca o sa se supere, e mai bine sa afle de la noi decat de la altcineva. Atunci o sa fii apreciat/a pentru sinceritatea de care dai dovada si de aici increderea. ;)

marydole
Spre iluminare (nivel mediu)

Mesajde marydole » Vin Dec 03, 2010 11:22 am

varciu e incurabil,nu sa fie om de familie in viata lui!!!!!!!

Dana
Spre iluminare (nivel mediu)

Mesajde Dana » Joi Sep 01, 2011 7:32 am

Eu cred ca intr-un cuplu comunicarea este la fel sau poate mai importanta decat iubirea sau increderea pentru ca cel mai mult doare sa nu stii ce e in sufletul celuilalt si incet incet sa ajungi sa nu il/o mai cunosti. Astfel de lucruri se intampla din cauza lipsei de comunicare, fie pentru ca " am facut o prostie. mai bine nu ii spun ca se supara", fie pentru ca " nu cred ca il/o intereseaza ce am facut azi". Mai cred ca cele mai frumoase clipe intro relatie sunt acelea in care iti impartasesti cu persoana iubita trairile de zi cu zi, sentimentele, micile prostioare. Si chiar daca credem ca o sa se supere, e mai bine sa afle de la noi decat de la altcineva. Atunci o sa fii apreciat/a pentru sinceritatea de care dai dovada si de aici increderea.

Înapoi la “Discutii libere”