Amuzament (FUN)
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Re: Amuzament (FUN)
Semn de circulatie real din Romania (nu mai tin minte judetul) :
- Fişiere ataşate
-
- Cetateni turmentati
- ro.jpg (87.91 KiB) Vizualizat de 3479 ori
Parerea Dvs. conteaza!
- costin_caraion
- Spre iluminare (nivel mediu)
aaa... am vazut asta pe undeva la stiri... cica unui primar i-a venit ideea ca se produceau des accidente in preajma unor baruri ( ieseau oamenii turmentati ) si a pus semnul cu pricina ( cica il vazuse la randul lui pe undeva prin Ungaria )
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!
pe de alta parte si cei de la suport tehnic sunt uneori... ugh
am avut probleme cu rds-ul acu vreo trei ani. nu mi se mai conecta la net calculatorul. sun sa ii intreb de ce ei imi zic, dati drumul la calculator, start, my computer, etc...
eu ii zic ca am linux, moment in care vine replica "nu oferim consultanta pe linux"
zic ok, intru in consola, verific niste chestii si pana la urma imi dau seama ca problema era ca nu-mi accepta numarul de ip (numarul de ip imi era pe vremea aia dat de rds, nu era dinamic).
sun la rds si le zic chestia asta. ei incep: start, my computer. eu: am facut deja chestia asta. ei: start, my computer. eu: am linux. ei: nu oferim consultanta pe linux.
dupa ce am sunat trei operatori diferiti si s-a repetat scenariul de mai sus in sfarsit dau de unul care stie linux.
ma ghideaza ce sa fac: deschide consola, da comanda aia si aia (ca sa vezi, exact ce facusem eu mai devreme
) si dupa zece minute ajunge la concluzia ca rds-ul nu-mi accepta numarul de ip (oh really...
).
mda.
am avut probleme cu rds-ul acu vreo trei ani. nu mi se mai conecta la net calculatorul. sun sa ii intreb de ce ei imi zic, dati drumul la calculator, start, my computer, etc...
eu ii zic ca am linux, moment in care vine replica "nu oferim consultanta pe linux"
zic ok, intru in consola, verific niste chestii si pana la urma imi dau seama ca problema era ca nu-mi accepta numarul de ip (numarul de ip imi era pe vremea aia dat de rds, nu era dinamic).
sun la rds si le zic chestia asta. ei incep: start, my computer. eu: am facut deja chestia asta. ei: start, my computer. eu: am linux. ei: nu oferim consultanta pe linux.
dupa ce am sunat trei operatori diferiti si s-a repetat scenariul de mai sus in sfarsit dau de unul care stie linux.
ma ghideaza ce sa fac: deschide consola, da comanda aia si aia (ca sa vezi, exact ce facusem eu mai devreme
mda.
- costin_caraion
Aaaaa....RDS-ul... cei mai tari din parcare... mi-au mufat cablul gresit de la net, abia dupa 2 zile de venit si verificat si-au dat seama care era problema! 
- alex_rom007
Da, si mie mi s-a intamplat o faza asemenatoare : aveam un Mac..si i-am sunat sa ii intreb ceva legat de DHCP.. si eu m-au luat cu Start - Settings - Control Panel.. EU le-am zis din nou ca eu am Mac si nu am Mac (am eventual un mar in loc de start), si atunci tipul s-a blocat si mi-a zis ca ei nu ofera suport pt Mac.
Evident ca m-am prins singur si am rezolvat problema (Partial si renuntand la RDS/RCS
Evident ca m-am prins singur si am rezolvat problema (Partial si renuntand la RDS/RCS
Imi fac si eu intrarea cu un banc sau nu...
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.Ea accepta.
-Ce vrei sa-mi zici Thomas?
-Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc!As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
1. Sa vedem Thomas:3x4?
R:...
2. 6x6?
R: ...
3. Capitala Japoniei?
R: ....
Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari..Amandoi accepta.Profa incepe:
4. Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este?
R: ....,doamna.
5. Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare...
R: .....,doamna
6. Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
R: ...... ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite.
7. Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde:
R: .....,doamna.
8. Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
R: ......,doamna!
9. Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
R: .....,doamna!
10. Care parte a corpului meu este des cea mai umeda?
R: ...... dumneavoastra,doamna!
11. Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii
le place sa-l priveasca?
R:........!spune Thomas
Directorul sufla usurat,transpirat decide sa opreasca testul si spune:
-Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate!Chiar si eu as fi picat acest test.....
Si avem si o morala............
Ce credeti ca a raspuns Thomas de l-au trimis direct la Universitate????
Maine revin cu rezolvarea.
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.Ea accepta.
-Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc!As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.
2. 6x6?
3. Capitala Japoniei?
La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari..Amandoi accepta.Profa incepe:
5. Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare...
6. Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
7. Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde:
9. Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
11. Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii
le place sa-l priveasca?
-Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate!Chiar si eu as fi picat acest test.....
- admin_exprim
- Site Admin
Foarte tare !
Eu cunosc raspunsurile, asa ca ii rog pe ceilalti membrii ai comunitatii sa incerce raspunsuri.
PS : Nu e gluma, raspunsurile sunt reale!
Eu cunosc raspunsurile, asa ca ii rog pe ceilalti membrii ai comunitatii sa incerce raspunsuri.
PS : Nu e gluma, raspunsurile sunt reale!
Parerea Dvs. conteaza!
- Morfica
- Incepator
Urmaream in pat, linga nevasta-mea, "Vrei sa fii miliardar?"
M-am intors catre ea si am intrebat-o: "Vrei sa facem dragoste?"
"Nu", mi-a raspuns ea.
"Asta e raspunsul tau final?", am intrebat-o.
De data asta nici nu m-a privit cind mi-a raspuns ca da.
Asa ca am spus: "Atunci as vrea sa sun o prietena"...
...si atunci a inceput cearta!
M-am intors catre ea si am intrebat-o: "Vrei sa facem dragoste?"
"Nu", mi-a raspuns ea.
"Asta e raspunsul tau final?", am intrebat-o.
De data asta nici nu m-a privit cind mi-a raspuns ca da.
Asa ca am spus: "Atunci as vrea sa sun o prietena"...
...si atunci a inceput cearta!
- costin_caraion
Casilda scrie:Imi fac si eu intrarea cu un banc sau nu...
2. 6x6?
3. Capitala Japoniei?
le place sa-l priveasca?
Raspunsurile (incepem cu cele mai usoare):
-Sa vedem Thomas:3x4?
-12
-- si 6x6?
-36,domnule director.
-Capitala Japoniei?
-Tokio!
-Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este?
-Picioarele,doamna.
-Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare...
-Buzunare,doamna
-Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
-In Africa ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite.
-Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde:
-Oja pt unghii,doamna.
-Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
-Genunchi,doamna!
-Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
-Patul,doamna!
-Care parte a corpului meu este des cea mai umeda?
-Limba dumneavoastra,doamna!
-Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii
le place sa-l priveasca?
-Cerul!spune Thomas
Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi
Si acum intrebarea finala: Va regasiti printre "raspunsuri" sau va regasiti mai degraba in morala?
- eu mai mult in morala... nu am ghicit nici un raspuns
- costin_caraion
bine... am mintit... pe cele de matematica le stiam...