Sunteti o persoana geloasa??
-
- Initiat
- Sex: Female
Sunteti o persoana geloasa??
Se spune ca cine iubeste este si gelos(a),nu cred ca o persoana care spune ca iubeste neconditionat nu are cateodata crize de gelozie justificate sau nu
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
- marydole
- Spre iluminare (nivel mediu)
Re: Sunteti o persoana geloasa??
sunt,foarte!!!!!sotul meu m-a inselat in trecut timp de 2 ani cu o femeie,m-a durut si inca ma mai doare cand imi amintesc.....si de atunci sunt foarte geloasa,mi-e frica mereu sa nu mai trec prin ce-am trecut..........
- admin_exprim
- Site Admin
Si crezi ca fiind geloasa (sau verificandu-l), il vei determina sa nu mai faca ?
Parerea Dvs. conteaza!
- marydole
nu...doar ca stau cu stress atat,dar pe dinauntru ma macina gelozia si frica
-
- Initiat
"Gelozia este un lucru teribil; seamănă cu iubirea, dar e contrariul ei; nu vrea binele obiectului iubit, ci dependenţa lui şi triumful asupra lui. Iubirea este uitarea de sine; gelozia este forma cea mai pasionată a egoismului, exaltarea eu-lui, despot, exigent, vanitos, care nu poate să se uite şi să se subordoneze."
definiţie de Henri-Frederic Amiel
definiţie de Henri-Frederic Amiel
- admin_exprim
- Site Admin
Interesanta definitie.
Oricum, cred ca toti am fost gelosi (sau vom fi) in viata asta
Oricum, cred ca toti am fost gelosi (sau vom fi) in viata asta
Parerea Dvs. conteaza!
- beauty2007
- Incepator
Gelozia prin definitie reprezinta sentimentul de posesiune,teama de a nu pierde partenerul iubit.Exista in viata fiecaruia dintre noi la un moment dat o perioada de cumpana prin care am trecut si eu.Aud mereu in juru,mi fraza:"cand totul mergea atat de bine si-am realizat atatea impreuna cand constat ca el are pe altcineva.de ce?"Mi-a trebuit ceva timp sa-nteleg acest de ce.Relatia dintre sot si sotie incepe sa se altereze cand apare copilul.Ea a dat viata unui pui fragil care necesita foarte multa atentie.Barbatul se simte neglijat.Frustrarile lui cresc odata cu trecerea timpului, el era cea mai importanta fiinta din viata ei,era alintat,rasfatat,acum se simte frustrat.Frustrarile lui cresc pana intr-o zi cand apare o femeie care-i hraneste ego-ul.Pe tradarea partenerului se da vina pe el.Dar daca ne privim in oglinda constatam k tradarea lui ne face un bine.De-abia atunci ne uitam in oglinda si constatam ca suntem totusi femei.Nimeni nu ne obliga sa ne dedicam intru-totul copilului,menajului,serviciului.Tradarea lui ne trezeste la "viata" si redevenim femei.In aceasta situatie sunt numai doua optiuni: despartirea sau inchegarea cuplului.
- Dana
sunt de acord cu tine mai trebe din cind in cind un pic de gelozie dar nu exagerata