consumabile tatuaj
consumabile tatuaj
aveti idee de unde pot fi procurate tusuri pt. tatuaje mai ales cele nepermanente{ pe baza de hanna},magazine chiar si online
-
- Initiat
- Sex: Male
Re: consumabile tatuaj
in bucuresti nu prea am vazut asa ceva , intra pe sub pielea cuiva care are sau lcureaza la un salon , poate il tragi de limba iti urez multa bafta oricum
in magazinele online care apartin de Congo se gaseste hena...cel putin de acolo si-a cumparat un prieten
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
annya93 scrie:in magazinele online care apartin de Congo se gaseste hena...cel putin de acolo si-a cumparat un prieten
Ma scuzati ca ma bag si eu, dar ce e aia 'Congo' si hena ?
Dati si linkuri..nu va temeti, il cunosc pe admin si e de treaba
congo este tara de provenienta a tusului.hanna este un extract din planta cu acelasi nume. se pot face tatuaje nepermanente....tin 3-4 luni. o folosesc indienii in diverse ritualuri unde tatuatul nu este obligatoriu permanent! in aceste tari:INDIA, ZONA HIMALAYANA,AUSTRALIA, N ZEELANDA, TARILE AFRICANE ,TATUAJUL ARE UN ROL DE IERARHIZARE,INDICA LOCUL SI ROLUL INDIVIDULUI IN GRUP nu ca in zona noastra care este mai mult de fite [estetic] un pic de rigurozitate se mai afla in grupuri bine delimitate: rock ,moto.....
- admin_exprim
- Site Admin
oancea81 scrie:congo este tara de provenienta a tusului.hanna este un extract din planta cu acelasi nume. se pot face tatuaje nepermanente....tin 3-4 luni. o folosesc indienii in diverse ritualuri unde tatuatul nu este obligatoriu permanent! in aceste tari:INDIA, ZONA HIMALAYANA,AUSTRALIA, N ZEELANDA, TARILE AFRICANE ,TATUAJUL ARE UN ROL DE IERARHIZARE,INDICA LOCUL SI ROLUL INDIVIDULUI IN GRUP nu ca in zona noastra care este mai mult de fite [estetic] un pic de rigurozitate se mai afla in grupuri bine delimitate: rock ,moto.....
Dar stiu ca esti informat.. eu unul de ex. nu aveam nici cea mai mica idee despre ce ai spus tu mai sus..
Parerea Dvs. conteaza!
- marydole
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Female
nu m-am tatuat,mi-e frica de ace voi aveti taria de caracter sa suportati durerea??
imi plac tatuajele si am un tatuaj discret pe latul palmei stangi care se intinde putin pe degetul mic
este un tatuaj negru si imi place foarte tare ca este asa
in rest?
nimeni, nici un fel de tatuaj?
in rest?
Pandhoraa scrie:imi plac tatuajele si am un tatuaj discret pe latul palmei stangi care se intinde putin pe degetul mic
in rest?
mi-ar placea un tatuaj dar frica de ace e mai puternica )
imi plac tatuajele color dar daca ar fi sa-mi fac unul, ar fi negru