Unde ne incarcam cartusele pentru imprimanta (a/n si color) ? Si un pret daca se poate
Obisnuiti sa reincarcati cartusele pentru imprimanta Dvs. sau le cumparati de noi ?
De cate ori merge incarcat un cartus - folosit, si nu lasat sa se infunde sau usuce
Despre cartuse imprimante InkJet
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Despre cartuse imprimante InkJet
Parerea Dvs. conteaza!
-
- Initiat
Re: Despre cartuse imprimante InkJet
deci , iti trebuie o seringa si o sticluta cu tus de imprimanta ( se gaseste si costa 10 ron una ) asta in caz ca vrei sa o faci tu si sa nu platesti la altii + ca din sticluta aia ajunge sa incarci de 3-4 ori chiar mai mult trebuie sa ai un cartus reincarcabil , si bagi pe gaurelele alea cu seringa tus in cartus ( am facut si o rima ). La alb negru.
La color... mm.. nu stiu cum , cert e ca , cartusul de imprimanta se incarca cu culori derivate , nu primare , imprimanta urmand sa isi faca culorile primare/derivate din derivatele acestea ( magenta,turcoaz,galben si albastru parca , numai stiu , se gasesc si astea tot cu 10 ron sticluta )
La color... mm.. nu stiu cum , cert e ca , cartusul de imprimanta se incarca cu culori derivate , nu primare , imprimanta urmand sa isi faca culorile primare/derivate din derivatele acestea ( magenta,turcoaz,galben si albastru parca , numai stiu , se gasesc si astea tot cu 10 ron sticluta )
- admin_exprim
- Site Admin
zackyler scrie:deci , iti trebuie o seringa si o sticluta cu tus de imprimanta ( se gaseste si costa 10 ron una ) asta in caz ca vrei sa o faci tu si sa nu platesti la altii + ca din sticluta aia ajunge sa incarci de 3-4 ori chiar mai mult trebuie sa ai un cartus reincarcabil , si bagi pe gaurelele alea cu seringa tus in cartus ( am facut si o rima ). La alb negru.
Si cat rezista un cartus astfel reincarcat ? De cate ori poti sa il reincarci ?
Parerea Dvs. conteaza!
-
- Initiat
Pai nu are o limita , e ca o haina , cum ai grija de ea , asa o pastrezi acuma nu stiu de cate ori , am estimat in jur de 3-4 hai 5 ori , caci sticluta mi se pare ca are 100 mg si e de ajuns. Oricum , de cand am aflat de metoda asta , am zis ca nu se mai merita sa cumpar cartus si nu se merita nici sa ma duc la un sediu sa reincarc din moment ce stiu sa fac eu asta
- admin_exprim
- Site Admin
Bine..ar mai fi varianta cu o imprimanta cu laser si termini cu tot balciul. Dai un ban cand o cumperi, dar te tine.. Eu mai am si acum una din 1997 care nu are nici o problema! Nu am schimbat la ea NIMIC! Si a fost folosita intens.
Parerea Dvs. conteaza!
-
- Initiat
waw tare
Înapoi la “Birotica si papetarie”