Plante de apartament

Materiale de constructii, instalatii, mobila, covoare, perdele si accesorii, gresie, faianta, mobila de gradina, unelte pentru gradinarit
hareth
Initiat
Sex: Female

Plante de apartament

Mesajde hareth » Joi Iun 16, 2011 5:26 pm

Ce leacuri "babesti" cunoasteti pentru vitaliatea plantelor de apartament? Poate are cineva sfaturi bio de intretinere si inflorire a plantelor, de pe la bunici... Mi-a zis cineva sa pun zat de cafea in ghivechi si am retineri...

admin_exprim
Site Admin
Sex: Male

Re: Plante de apartament

Mesajde admin_exprim » Vin Iun 17, 2011 10:38 am

Nu stiu daca este neaparat un leac babesc, dar stiu sigur ca plantelor le place sa..vorbesti cu ele, sau sa le pui muzica (clasica de preferat).
Parerea Dvs. conteaza!

hareth
Initiat

Mesajde hareth » Vin Iun 17, 2011 12:49 pm

Foarte adevarat, asta stim cu toti, macar nu parem nebuni daca ne aude cineva vorbind cu florile, bine ca nu trebuie sa le pieptanam...E si asta o grija in plus, dar insufletesc incaperea, atmosfera, trebuie sa ne umplem ochii cu ceva verde, pt eliminarea stresului....

Dana
Spre iluminare (nivel mediu)

Mesajde Dana » Sâm Aug 20, 2011 2:16 pm

Imi plac plantele de apartament ,se zice ca daca omul are inima buna florile cresc frumos si repede,dar daca nu are inima buna florile se usuca

Înapoi la “Casa si gradina”