TELEVIZIUNEA OTV
- srbn_andrei
- Incepator
- Sex: Male
TELEVIZIUNEA OTV
UN CANAL DE TELEVIZIUNE CARE ESTE INTERESAT DE PROBLEME POPORULUI?SAU UNEALTA DE MANIPULARE A MASELOR PENTRU ATINGERE PROMOVAREA PATRONULUI IN CAMPANIA PENTRU PREZIDENTIALE?
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
Re: TELEVIZIUNEA OTV
Hehe, un post TV (ii pot zice si canal in cel mai adevarat sens al cuvantului ), facut numai pentru audienta si manipulare.
Mai ales in timpul alegerior (a nu se intelege ca nu exista si altele, doar ca alte posturi mai su si studiouri, oameni pregatiti, emisiuni mai variate..nu se cotizeaza pentru prezente la talk-show chiar asa etc)
Mai ales in timpul alegerior (a nu se intelege ca nu exista si altele, doar ca alte posturi mai su si studiouri, oameni pregatiti, emisiuni mai variate..nu se cotizeaza pentru prezente la talk-show chiar asa etc)
- teodora
- Initiat
- Sex: Female
Faptul ca au totusi o audienta a lor pune semne serioase de intrebare.
-
- Incepator
srbn_andrei scrie:UN CANAL DE TELEVIZIUNE CARE ESTE INTERESAT DE PROBLEME POPORULUI?SAU UNEALTA DE MANIPULARE A MASELOR PENTRU ATINGERE PROMOVAREA PATRONULUI IN CAMPANIA PENTRU PREZIDENTIALE?
tot ce e posibil poate la inceput a fost preocupat de problemele oamenilor, dar dand de gustul banilor si invartindu se in diferite cercuri a devenit curios din punctul de vedere al puterii si asa a ajuns sa candideze la presedentie, schimbandu si si denumirea televiziunii neoficial oricum dar cu toate acestea a ajuns sa deranjeze la un nivel mai inalt pe anumiti oameni de aceea e tarat prin tribunale pe diferite motive
- admin_exprim
- Site Admin
Haideti sa va intreb altfel: televiziunile dau un anumit gen de programe pentru ca asta vrea publicul ? Daca ar difuza numai cultura spre ex., s-ar mai uita cineva ?
Parerea Dvs. conteaza!
-
- Initiat
Fac orice pt audienta ca de altfel si celelalte posturi numai k la astia le iese mai bine:)) si mor ceilalti de ciuda si se otevizeaza tooate canulurile o balaceala mare.
- marydole
- Spre iluminare (nivel mediu)
nu obisnuiesc sa vizualizez otv
-
- Initiat
PENIBILA!!!! O televiziune de manipulare a omului ignorant, fara acces la informare,fara oameni pregatiti. Diletanti care nu transmit nimic, dimpotriva, ne trimit intr-o alta lume creata de ei, diversionista. In general, omul nou tinde catre progres, avem nevoie sa fim civilizati, iar aceasta televiziune nu ne ofera aceasta sansa.
- admin_exprim
- Site Admin
Inseamna ca Romania e plina de oameni ignoranti.. uite-te la succesul OTV-ului
Parerea Dvs. conteaza!
-
- Initiat
admin_exprim scrie:Inseamna ca Romania e plina de oameni ignoranti.. uite-te la succesul OTV-ului
Nu cred in succesul OTV-ului si nici in emisiunile lor. Succesul unei televiziuni consta in dependenta de audienta si publicitate, iar OTV-ul nu cred ca are nici 10%. Eu cred in Romania "mea" care nu se uita la OTV si nici nu-si doreste un presedinte ca autoproclamatul Dan Diaconescu. Nu ma speria cu vorbele tale, trebuie sa gandim pozitiv si sa avem pretentii ca tara a Uniunii Europene.