Ce parere aveti? Sunteti de acord cu titlul topic-ului? ( oricum titlul nu-mi apartine
Din ce stiu despre masina (fara sa ma fi uitat pe site) are un motor pe baza de hidrogen care dezvolta 160 de cp si atinge 100km in 9 secunde. Eu zic ca este de ajuns pt o masina eco-friendly care nu depinde de petrol, nu depinde de curent ci depinde doar de " cel mai raspandit element chimic din intreg universul"- Hidrogenul. Un alt plus al ei este ca spre deosebire de masinile elctrice nu trebuie sa stea sa se "reincarce" 4-5 ore la priza ci se alimenteaza de la o " benzinarie" care are pompa de hidrogen. Un alt aspect misto este ca pretul va fi mai scazut decat la o masina obisnuita si service-urile vor fi mai ieftine deoarece ea nu are un motor foarte complicat ci mai degraba un "transformator" de energie din hidrogen. Poate va intrebati ce iese prin teava de esapament? Va spun eu - APA - rezultatul combinarii H cu O. Momentan este diponibila doar in California ( doar acolo exista pompe de hidrogen la benzinarii ) dar va fi in curand comercializata in toata lumea. Bravo Honda!