Mercedes-Benz 540K Special Roadster

Masini si motociclete, carburanti, ulei de motor, anvelope, piese de schimb, service auto, accesorii auto si produse de ingrijire/curatare a masinii

DA
1
100%
NU
0
Niciun vot
POATE
0
Niciun vot

Voturi totale: 1

Dana
Spre iluminare (nivel mediu)
Sex: Female

Mesajde Dana » Vin Sep 02, 2011 1:57 pm

CELE MAI SCUMPE SI FRUMOASE MASINI Cred ca nu sunt multi cei care ar contrazice afirmatia ca cele mai scumpe masini din lume sunt si cele mai frumoase. De altfel, ar fi si ciudat daca lucrurile nu ar sta asa. Exista, desigur, daca luam in calcul topul celor mai scumpe masini din toate timpurile, si exemplare cu un aspect mai putin atractiv, cel putin din perspectiva valorilor estetice contemporane - putem lua drept exemplu Mercedes-Benz 38/250 SSK din 1929, vandut in 2004 pentru 7.4 milioane de dolari - dar care au alte calitati care le confera valoare (o astfel de calitate ar fi raritatea). Acestea sunt, insa, exceptii.
Pana aici nimic nou. Ce ar fi daca v-ar intreba cineva care considerati ca sunt cele mai frumoase dintre cele mai frumoase? Lucrurile ar deveni mai interesante, nu-i asa? Eu mi-am pus intrebarea asta, si va voi prezenta razpunsul meu sub forma unui clasament.

1. Mercedes-Benz 540K Special Roadster.....
CRED CA ESTE UN MARE ASPIRATOR DE FEMEI FRUMOASE

Una dintre cele mai scumpe masini din toate timpurile (a fost vanduta in 2007 cu 8.2 milioane de dolari) si cel mai scump model de Mercedes, 540K Special Roadster din 1937 este, dupa parerea mea, si cea mai frumoasa masina de pana acum. Privita din lateral, aceasta bijuterie cu aspect de revolver este un amestec de stil si putere, de eleganta si sportivitate, care nu are cum sa nu-ti placa. De ce pe primul loc? Raspunsul e simplu: deoarece imbina toate trasaturile care stau si astazi la baza unui design de succes in orice segment al industriei auto.

. Lamborghini Reventon

Parca venita din viitor, Lamborghini Reventon valoreaza nu mai putin de 1.6 milioane de dolari, ocupand astfel locul doi in topul celor mai scumpe masini. Totul este la superlativ in cazul acestei masini: este cel mai puternic, cel mai rapid si cel mai scump Lamborghini si are cel mai inovativ design. Cu Reventon intram intr-o noua era a designului auto si ii acordam un binemeritat loc in topul nostru.
60b1d4d0-7984-4d6f-ad5b-f2e684fd49e5[1].jpg
60b1d4d0-7984-4d6f-ad5b-f2e684fd49e5[1].jpg (37.52 KiB) Vizualizat de 2193 ori
img01[1].jpg
img01[1].jpg (44.5 KiB) Vizualizat de 2193 ori
img5[1].jpg
img5[1].jpg (152.39 KiB) Vizualizat de 2193 ori

Dana

Re: Mercedes-Benz 540K Special Roadster

Mesajde Dana » Lun Sep 12, 2011 3:56 pm

ACESTE MASINI SUNT CU SIGURANTA ASPIRATOARE DE FEMEI :lol:

Dana

Re: Mercedes-Benz 540K Special Roadster

Mesajde Dana » Lun Sep 26, 2011 7:23 am

tare de tot

Subiect ridicat ultima oară de Dana Lun Sep 26, 2011 7:23 am.

Înapoi la “Masini si motociclete”