Care a fost cel mai daunator virus pe care l-ati luat ? (pe computer). La munca, acasa..de pe net, discheta etc.
As aprecia daca mi-ati mentiona efectele lui, de unde v-ati pricopsit cu el si cu ce l-ati eradicat (daca ati reusit)
Eu de ex. imi aduc aminte de CIH (WIn95CIH) - care pentru unii a ars placa de baza, dar pentru mine doar mi-a ras cateva executabile gen command.com, win.exe etc. L-am scos cu F-Prot de DOS, ai apoi am reinstalat win (95 sau 98, nu mai tin bine minte) peste si totul a fost ok.
Cel mai daunator virus (pentru computerul Dvs.)
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Cel mai daunator virus (pentru computerul Dvs.)
Parerea Dvs. conteaza!
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
Re: Cel mai daunator virus (pentru computerul Dvs.)
Eu am avut un virus..ceva cu Porcupine, care mi-a sters tot ce gasea .exe, .com, .bat si alte extensii. Tot macina in background pana stergea tot.
(Pe vremea DOS/Win '95)
L-am scos cu TBAV (remember ?), dar prea tarziu, a trebuit sa reinstalez win si sa refac boot-ul
(Pe vremea DOS/Win '95)
L-am scos cu TBAV (remember ?), dar prea tarziu, a trebuit sa reinstalez win si sa refac boot-ul
n-am mai avut antivirusi in calculator de foarte multa vreme. nu prea sunt virusi pentru linux.
dar la prima mea intrare pe net, eu mica si naiva, am primit (printre primele mailuri pe care le-am primit) un mail cu un atasament happy new year 1999 (era cred decembrie 98) care erau niste artificii.
eu am si scris e-mail inapoi senderului sa-i multumesc pentru frumoasele artificii!
pana m-am prins ca era virus... a trecut cam o zi.
dar la prima mea intrare pe net, eu mica si naiva, am primit (printre primele mailuri pe care le-am primit) un mail cu un atasament happy new year 1999 (era cred decembrie 98) care erau niste artificii.
eu am si scris e-mail inapoi senderului sa-i multumesc pentru frumoasele artificii!
pana m-am prins ca era virus... a trecut cam o zi.
- costin_caraion
- Spre iluminare (nivel mediu)
Dar virusi pe Windows Mobile?
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!
Înapoi la “Electronice si electrocasnice”