Magazine etnobotanice
-
- Incepator
- Sex: Female
Magazine etnobotanice
Magazine etnobotanice : Oamenii sunt terorizatii de consumatorii drogurilor usoare.
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Re: Magazine etnobotanice
NU sunt de acord cu ele!
Este si un subiect la moda si se face ceva tam-tam, dar creaza dependenta (orice ar zice dealerii sau oricine altcineva).
Este si un subiect la moda si se face ceva tam-tam, dar creaza dependenta (orice ar zice dealerii sau oricine altcineva).
Parerea Dvs. conteaza!
- Dana
- Spre iluminare (nivel mediu)
NU SUNT DEACORD CU ELE ,INCURAJEAZA TINERI LA DROGURI
- costin_caraion
- Sex: Male
Magazine etnobotanice la Electronice si electrocasnice...hmm. Something fishy is going on...
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!
- Dana
Nu sunt deacord cu ele ,ar trebui inchise aceste magazine
nu inteleg ce cauta acest subiect la electronice si electrocasnice dar fie!
nu pot fi de acord cu ele, sunt o ispita si oricat ar fi de slabe vor crea dependenta
daca tigara, tutunul, creaza depndenta, aceste substante care sunt oricum mai puternice cu ar putea sa nu o faca?!
am renuntat cu greu la fumat...nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi cu altceva
nu pot fi de acord cu ele, sunt o ispita si oricat ar fi de slabe vor crea dependenta
daca tigara, tutunul, creaza depndenta, aceste substante care sunt oricum mai puternice cu ar putea sa nu o faca?!
am renuntat cu greu la fumat...nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi cu altceva
intotdeauna va exista aceasta ispita, omul probabil e facut din aceste curiozitati care in timp ii pot afecta sanatatea
problema e cu adolescentii care intra in aceste magazine si cumpara aceste substante periculoase
sigur, au putere de discernamant dar asta nu ii fereste de pericolul dependentei
ca sa rezum, nu, nu sunt de acord cu existenta acestor magazine
problema e cu adolescentii care intra in aceste magazine si cumpara aceste substante periculoase
sigur, au putere de discernamant dar asta nu ii fereste de pericolul dependentei
ca sa rezum, nu, nu sunt de acord cu existenta acestor magazine
Înapoi la “Electronice si electrocasnice”