Apple a lansat iPhone 4, cel mai subţire smartphone din lume

Aparate electronice si electrocasnice, calculatoare, imprimante, monitoare, laptopuri, software, televizoare, playere audio/video
admin_exprim
Site Admin
Sex: Male

Apple a lansat iPhone 4, cel mai subţire smartphone din lume

Mesajde admin_exprim » Mar Iun 15, 2010 11:12 am

Steve Jobs, CEO-ul Apple, a prezentat, luni, în cadrul conferinţei Worldwide Developers Conference noua generaţie a terminalului iPhone, care este, potrivit acestuia, cel mai subţire smartphone (telefon inteligent) din lume.

iPhone 4 este cu 24% mai mic decât iPhone 3GS şi are o grosime de doar 9,3 mm. Terminalul are peste 100 de funcţii noi. iPhone 4 are un ecran de 3,5 inch cu o rezoluţie mult îmbunătăţită 960x640 pixeli, o cameră frontală, o cameră cu bliţ pe spate şi foloseşte un micro-SIM.

Telefonul utilizează un cip A4 creat de inginerii Apple. Bateria este mai performantă şi permite 7 ore de convorbiri 3G, 6 ore de navigare 3G, 10 ore de navigare Wi-Fi, 10 ore de video şi 40 de ore de muzică. O funcţie nouă care se găseşte pe iPhone 4 este cea de giroscop. Giroscopul are proprietatea de a păstra cu exactitate axa de rotaţie, atâta vreme cât asupra sa nu acţionează forţe care să îl perturbe.

Noul iPhone are o cameră de 5 megapixeli capabilă să filmeze HD, un zoom digital de 5X, iar pentru focus utilizatorul nu trebuie decât să apese o dată pe ecran.

Apple a lansat şi un nou sistem de operare pentru acesta, denumit iOS 4. Noul sistem de operare permite multitaskingul, rularea a mai multor operaţiuni în acelaşi timp, introduce folderele, e-mail unificat, Exchange Server 2010 şi altele.

În plus, pe noul telefon, Apple a introdus şi motorul de căutare Bing de la Microsoft. Legat de sistemul de operare, Apple va depăşi luna aceasta cifra de 100 de milioane de dispozitive care folosesc OS (iPad, iPhone, iPod Touch), potrivit lui Jobs.

Noul dispozitiv permite si video-conferencing intr-un stil propriu Apple, Retina Display, iMovie for iPhone, are in dotare un giroscop, precum si alte tehnologii mai mult sau mai putin revolutionare Apple.

iPhone 4 va fi disponibil la preţuri de 199 de dolari pentru varianta de 16 GB şi 299 de dolari pentru varianta de 32 GB. Preţurile sunt valabile pentru abonament cu AT&T. Aparatul va fi pus în vânzare pe 24 iunie în SUA, Franţa, Marea Britanie, Germania, Japonia, însă se acceptă precomenzi din 15 iunie.
Parerea Dvs. conteaza!

costin_caraion
Spre iluminare (nivel mediu)

Re: Apple a lansat iPhone 4, cel mai subţire smartphone din lume

Mesajde costin_caraion » Vin Iun 18, 2010 1:26 pm

si in Romania cand ajunge?
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!

admin_exprim
Site Admin

Mesajde admin_exprim » Vin Iun 18, 2010 2:20 pm

De la Orange citire - in doua saptamani, dar in jur de 200 bucati (dintre care o parte se vor distribui doar pe pre-comenzi si circuit intern).

"iPhone 4, cea mai recenta generatie a terminalului produs de Apple, va fi adus in Romania peste cateva saptamani, a declarat miercuri Dorin Odiatiu, director de marketing al Orange Romania, distribuitorul oficial al telefonului pe piata locala.
“Pe site (n.r. siteul Orange) este un formular, toti cei interesati trebuie sa-l completeze si ulteruior vor primi mai multe detalii”, a precizat Dorin Odiatiu, intrebat fiind despre pretul si oferta operatorului pentru iPhone 4.

http://yourservices.orange.ro/iphone/iphone4/

Vestea buna e ca in UK de ex., ele vor fi carrier-free, adica deblocate!
Parerea Dvs. conteaza!

mihneacordescu
Incepator

Mesajde mihneacordescu » Vin Iun 18, 2010 11:05 pm

Hehe, eu am abonament business si m-am inscris pe site sa ma anunte cand vine. Sper sa fiu intre aia 200 care ziceti, sa vad si eu oferta cu care se lanseaza, ca de cumparat, ma indoiesc ca o sa-l iau, daca il baga la pretul care se preconizeaza ca apare in EU: 700-750eur.
Leduri auto si tuning pentru profesionisti

admin_exprim
Site Admin

Mesajde admin_exprim » Sâm Iun 19, 2010 10:40 am

Pai cam asa or sa ajunga..pe la pretul asta.

Dar nu aveti vreun prieten in UK sau US ? Eu zic ca iese mai bine..plus ca vine delbocat (inclusiv din Apple Store)
(Evident, prietenul sa aibe drum incoace, sau..alt prieten care are drum inspre .ro. Sau..de ce nu - fceti o mica excursie su sublu scop ;)
Parerea Dvs. conteaza!

alex_rom007

Mesajde alex_rom007 » Sâm Iun 19, 2010 11:19 am

Problemele aparute la fiecare lansare noua de iPhone : http://www.zdnet.com/blog/btl/why-are-a ... ag=nl.e539

admin_exprim
Site Admin

Mesajde admin_exprim » Vin Iun 25, 2010 3:36 pm

Parerea Dvs. conteaza!

admin_exprim
Site Admin

Mesajde admin_exprim » Lun Iul 19, 2010 2:05 pm

SI iata un rezumat al celor mai noi probleme pe care le are Apple cu noul lor iPhone 4 : http://arstechnica.com/apple/news/2010/ ... a-gate.ars

Si conferinta de presa Apple legata de aceste probleme, cu tot cu o scurta concluzie : http://arstechnica.com/staff/fatbits/20 ... -trust.ars

Concluzia mea personala : Desi sunt un fan Apple, m-as gandi de doua ori inainte sa imi cumpar iPhone 4. Din mai multe motive (pretul ridicat ar fi unul dintre ele), dar si din cauza acestei politici de a acoperi niste probleme evidente, si de a cenzura anumite opinii (sa nu mai vorbim despre aplicatii).
Si, de ce sa nu o spunem, si din cauza ingamfarii si acestei atitudini din ce in ce mai increzute din partea lui Steve Jobs.
Parerea Dvs. conteaza!

yubitica85
Sex: Female

Mesajde yubitica85 » Vin Noi 19, 2010 1:47 pm

si in romania cand ajunge?

admin_exprim
Site Admin

Mesajde admin_exprim » Vin Noi 19, 2010 4:06 pm

Se pot face pre-ordere la Orange (singurul distribuitor oficial iPhone, cel putin inca, pentru ca in curand o sa fie si la Vodafone), sau pe canale mai mult sau mai putin gri, cum ar fi eMag, alte magazine care le cumpara din US, okazii etc.
Parerea Dvs. conteaza!

Înapoi la “Electronice si electrocasnice”