Mi se pare mie sau Toblerone era mai buna inainte de '90 ? Am luat de cuarnd si nu m-a incantat..parca nu mai are acelasi gust
Sau erau alte timpuri si este doar o parere de a mea ?
Toblerone
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Toblerone
Parerea Dvs. conteaza!
Re: Toblerone
raspunsul corect este ca inainte de 90 nu aveai acces la atatea chestii. doar toblerone si ciocolata cu gust de sapun. evident ca era mai buna atunci.
nu mai au aceeashi calitate ....
este buna daca este originala
- admin_exprim
- Site Admin
- carmencosmina
- Incepator
- Sex: Female
dupa parerea mea acum dulciurile sunt facute doar pentru a avea cat mai multe vanzari de aia s-au facut toate ciocolatile astea cu ambalaje cat mai colorate cu creme cat mai sofisticate pentru a atrage privirea, si curiozitatea mai ales in randul copiilor. calitatea nu prea mai e atat de mult evidentiata. problemele de marketing sunt mai mult gandite acum nu satisfacerea clientilor. ma insel in privinta asta?
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
carmencosmina scrie:dupa parerea mea acum dulciurile sunt facute doar pentru a avea cat mai multe vanzari de aia s-au facut toate ciocolatile astea cu ambalaje cat mai colorate cu creme cat mai sofisticate pentru a atrage privirea, si curiozitatea mai ales in randul copiilor. calitatea nu prea mai e atat de mult evidentiata. problemele de marketing sunt mai mult gandite acum nu satisfacerea clientilor. ma insel in privinta asta?
Nu, nu cred ca te inseli deloc!
Marketing-ul..reclama, ambalajul, spoturile pe TV, la radoi, panouri out-door.. asta vinde ciocolata.
-
este buna daca este originala
- marydole
poate ca nu mai e asa de buna cum era inainte dar......tot acum se schimba in rau,retele bune de odata isi pierd din savoare......