Ce fel de cafea?
-
- Incepator
- Sex: Female
Re: Ce fel de cafea?
prefer aceasta cafea pentru ca mi se pare mai gustoasa decat cea facuta la filtru si mai sanatoasa decat cea instanta.
admin_exprim scrie:Si ce va face sa preferati acest tip de cafea?
Exprimati-va opinia si aveti sansa de a participa la o discutie recompensata in bani!
Deoarece mereu are acelasi gust. Cantitatile de cafea, zahar si lapte sunt proportionate ideal.
admin_exprim scrie:Si ce va face sa preferati acest tip de cafea?
Exprimati-va opinia si aveti sansa de a participa la o discutie recompensata in bani!
cafeaua instant, deoarece are mereu acelasi gust. Cantitatile de cafea, zahar si lapte sunt proportionate ideal.
-
- Incepator
Imi place foarte mult cafeaua la expresor deoarece nu necesita mult timp, este tare si gustoasa
[quote="admin_exprim"]Si ce va face sa preferati acest tip de cafea?
Exprimati-va opinia si aveti sansa de a participa la o discutie recompensata in bani![/quote
daca nu beau o gura de cafea dimineata nici nu pot sa vorbesc,dar sa mai astept sa se si raceasca , inseamna ca nu mai ajung la servici
Exprimati-va opinia si aveti sansa de a participa la o discutie recompensata in bani![/quote
daca nu beau o gura de cafea dimineata nici nu pot sa vorbesc,dar sa mai astept sa se si raceasca , inseamna ca nu mai ajung la servici
gazelina scrie:admin_exprim scrie:Si ce va face sa preferati acest tip de cafea?
cafeaua instant, deoarece are mereu acelasi gust. Cantitatile de cafea, zahar si lapte sunt proportionate ideal.
prefer cafea instant ,se face mai repede:)
-
- Incepator
cafeaua la ibric pastreaza adevarata aroma, nimic nu se compara cu ea.
e cel mai bun drog !
e cel mai bun drog !
-
- Incepator
AnaFlostoiu scrie:CAFEA LA IBRIC DEOARECE IESE MULT MAI AROMATA SI O POTI FACE DUPA BUNUL GUST.
-
- Incepator
cafeaua la ibric e mult mai aromata si mai gustoasa
pentru ca am posibilitatea sa o fac exact pe gustul meu