Cafea, good or bad?
Re: Cafea, good or bad?
Eu cred ca este GOOD din punctul meu de vedere ,in fiecare dimineata o consum si ma simt mult mai bine apoi, dar normal ca are si puncte slabe sa zic asa, asta datorindu-se faptului ca produce ingalbenirea dintilor ,ameteli,tremuratul mainilor daca o consumi pe stomacul gol, nervozitate ,si probabil mai sunt si altele;dar asta nu ma opreste din a o consuma zi de zi.
-
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Female
cafea good
- marydole
bunaaaaaaa,definetly gooooood ,ajuta enorm intr-o zi in care ai mult de munca.....si daca e sa fii constipat,cafeaua e o solutie:)
Foarte good, extrem de good...... Imi place, fara cafea nu stiu daca as avea taria de caracter sa ma trezesc fara.... Primul lucru la care ma gandesc dimineata e cafeaua. Ea e prietena mea cea mai buna, mai ales in momente in care nu as vrea sa ma vada nimeni la fata, ea e singura care nu se sperie de fata mea botita dimineata,in toanele mele bune si rele.... Stiu ca poate cauza multe probleme, dar e o chestie la care nu pot renunta. Ca in "Fetele Gilmore", ele nu puteau renunta la canile alea mari de cafea si mai ales Luke's coffee.
CAFEAUA PT UNII E O PASIUNE!SAVOAREA TE DUCE CU GANDUL LA VACANTA !TE FACE SA-----TI ADUCI AMINTE DE CLIPELE TRAITE !
- Dana
cafeua,consumata in mod regulat(2 cesti /zi) este benefica pentru organism deoarece stimuleaza digestia si tranzitul intestinal,creste rezistenta la efort si este un tonic. Consumata in cantitati mai mari produce dependenta datorita cofeinei pe care o contine si in timp degradeaza multe din functiile organismului si sistemului nervos prin suprasolicitare.