Eu fumez cate o tigara cam la 2 ore
Voi ?
Cu ce frecventa fumati?
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Male
Re: Cu ce frecventa fumati?
Narghileaua o pot socoti ?
-
- Incepator
- Sex: Female
Eu am fumat si m-am lasat, constransa fiind, bineinteles
Ideea e ca stiu ca poti sa te lasi de fumat, daca ai un motiv intemeiat. Fumatul este o prostie, te poti calma si daca mesteci guma sau iesi 10 min afara la o plimbare, sau vb cu un prieten.
De ce fumezi????
Ideea e ca stiu ca poti sa te lasi de fumat, daca ai un motiv intemeiat. Fumatul este o prostie, te poti calma si daca mesteci guma sau iesi 10 min afara la o plimbare, sau vb cu un prieten.
De ce fumezi????
eu am fumat in facultate - dar nu ca fumator inrait ci mai degraba fumator in momente de stres + in situatii in care toata lumea fuma langa mine si ma tenta si pe mine o tigara. n-am ajuns niciodata pana la dependenta si cand mi-am cumparat narghilea, am renuntat complet.
fumatul pentru mine era mai mult chestie de gest (gestul ala de "a ridica tigara la gura" ma relaxa...) si mai putin o chestie de placere - gustul tigarii mi se pare nasol, dupa fumat de regula puteam groaznic si n-am fumat suficient sa activez prin creier sinapsele necesare. narghileaua E un substitut mai bun: e si gestul (desi e un pic diferit, efectul e acelasi), are un gust mult mai bun si nici nu te impute.
fumatul pentru mine era mai mult chestie de gest (gestul ala de "a ridica tigara la gura" ma relaxa...) si mai putin o chestie de placere - gustul tigarii mi se pare nasol, dupa fumat de regula puteam groaznic si n-am fumat suficient sa activez prin creier sinapsele necesare. narghileaua E un substitut mai bun: e si gestul (desi e un pic diferit, efectul e acelasi), are un gust mult mai bun si nici nu te impute.
o tigara pe ora
- admin_exprim
- Site Admin
vulpita scrie:o tigara pe ora
Vai de mine.. cam mult (este doar o parere personala). Poate ar fi bine sa mai reduci numarul.. (si ziceai ca narghileaua este aiurea, dar de tigara, care este dovedit ca este novica ce mai zici?)
Fumezi din obisnuinta sau esti stresata ?
Parerea Dvs. conteaza!
-
- Incepator
Eu fumez aproximativ 1 pachet pe zi. Nu as putea da un interval de timp, pentru ca depinde de zi si de stari. Sunt momente cand fumez chiar si doua tigari in 10 minute, dar sunt si momente cand nu fumez pentru cateva ore bune.
-
nu fumez
- marydole
cu nici una
-
- Incepator
Eu fumez cam un pachet sau o jumatate de pachet de tigari pe zi, depinde daca sunt tigari lights, gen Kent 8 pot fuma si un pachet, mai ales inotit de apa minerala sau sucuri, daca sunt tigari mai tari o jumatate de pachet.
Înapoi la “Tigari si produse pe baza de tutun”