Ce marca de tigari preferati?
Daca se poate cu argumente
Eu prefer Kent 8
Ce marca de tigari preferati?
- Julienne
- Incepator
- Sex: Female
Re: Ce marca de tigari preferati?
Winston blue, clar.
O foarte lunga perioada de timp am fumat kent- prima data full flavour pana and plamanii mei au spus ca nu se poate asta si am trecut pe varianta light. S-a transformat in timp in kent blue, mi-a placut schimbarea de aspect, pachet modern, culori placute dar o data cu asta s-a schimbat si gustul, trageam din super filtrul lor de parca fumam papura si lung cat un sfert de tigara. Si am trecut asa pe winston blue- gust asemanator cu kent-ul vechi, filtrul deloc sofisticat deci mai multa savoare bruta iar "schimbarea de look" mi-a placut tare mult.
O foarte lunga perioada de timp am fumat kent- prima data full flavour pana and plamanii mei au spus ca nu se poate asta si am trecut pe varianta light. S-a transformat in timp in kent blue, mi-a placut schimbarea de aspect, pachet modern, culori placute dar o data cu asta s-a schimbat si gustul, trageam din super filtrul lor de parca fumam papura si lung cat un sfert de tigara. Si am trecut asa pe winston blue- gust asemanator cu kent-ul vechi, filtrul deloc sofisticat deci mai multa savoare bruta iar "schimbarea de look" mi-a placut tare mult.
-
- Incepator
- Sex: Male
Fumez de 7 ani. La inceput fumam de toate pentru ca nu stiam diferenta dintre ele. Acum am ramas la Assos pentru ca sunt cele mai "consistente" tigari.
Prin consistenta eu inteleg distanta (in ore) dintre doua tigari fumate.
Prin consistenta eu inteleg distanta (in ore) dintre doua tigari fumate.
-
- Incepator
L&M ROSU SCURT
- carmencosmina
- Incepator
Eu fumez Glamour mentol. la inceput am fumat marlboro light insa simteam ca miros prea tare a tutun dupa ce fumam si simteam ca imi ramane ca o galma in gat, asa ca am luat glamour mentol si se simte diferenta. sunt mai usoare si nu mai simt atat de tare miros de tutun.
-
- Spre iluminare (nivel mediu)
nu fumez
Nu fumez...
- marydole
- Spre iluminare (nivel mediu)
nu fumez.......
Kent 8 pentru ca au un gust specific. Sunt mai bune la gust fata de Pall Mall si de Winston e un pic amarui.
-
- Incepator
Sincer fumez de destul timp si am analizat multe marci de tigari dar raman la clasicul L&M pt ca ma consider un clasic
Înapoi la “Tigari si produse pe baza de tutun”