Narghilea
-
- Initiat
- Sex: Female
Re: Narghilea
Nu mai amestecati aromele cu altceva, stricati tot.
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
hareth scrie:Nu mai amestecati aromele cu altceva, stricati tot.
Te referi la aromele de narghilea, nu ? De exemplu aroma de mar cu cea de..menta?
Eu niciodata nu am amestecat aromele. Am mai pus in loc de apa diferite..alte lichide (unele alcoolice), dar pana la urma tot la apa am ramas.
Parerea Dvs. conteaza!
-
- Initiat
admin_exprim scrie:hareth scrie:Nu mai amestecati aromele cu altceva, stricati tot.
Te referi la aromele de narghilea, nu ? De exemplu aroma de mar cu cea de..menta?
Eu niciodata nu am amestecat aromele. Am mai pus in loc de apa diferite..alte lichide (unele alcoolice), dar pana la urma tot la apa am ramas.
Eu am fumat prima data narghilea acum cativa ani in Egipt si nu pot uita cum tot aerul de acolo avea o aroma de vis, peste tot intalneai fum de narghilea. Egiptenii nu foloseau alte lichide, iar aromele erau pure, nici mar cu menta sau altceva. Nu ai observat ca au consistenta unor fructe confiate? Se spune ca nici macar nu sunt toxice daca nu le amesteci, beneficiezi de proprietatile fructelor ca un fel de aromaterapie. Cunosc si eu persoane care au pus alcool in locul apei si au regretat.
- admin_exprim
- Site Admin
Si aici (daca iei tutunurile care trebuie) iti raman hainele inpregnate cu o aroma deosebita. Si camera in cazul in care fumezi acasa.
Secretul este tutunul (natural si sa nu fie cu inlocuitori) si carbunii. De ex. o narghilea cu carbuni din aceia mici de bricheta nu are acleasi gust. Sa nu uitam de apa rece si furtunul de calitate.
Eu unul nu am amestecat niciodata aromele, dar am incercat multe marci, si am ramas fidel doar uneia - facuta in Egipt.
Secretul este tutunul (natural si sa nu fie cu inlocuitori) si carbunii. De ex. o narghilea cu carbuni din aceia mici de bricheta nu are acleasi gust. Sa nu uitam de apa rece si furtunul de calitate.
Eu unul nu am amestecat niciodata aromele, dar am incercat multe marci, si am ramas fidel doar uneia - facuta in Egipt.
Parerea Dvs. conteaza!
-
- Incepator
Am fumat o singura data narghilea, cu aroma de meta dar nu mi-a placut si nu am repetat experienta, intr-o ceainarie de profil insa nu am fost incantata.
- admin_exprim
- Site Admin
Mariautilizator scrie:Am fumat o singura data narghilea, cu aroma de meta dar nu mi-a placut si nu am repetat experienta, intr-o ceainarie de profil insa nu am fost incantata.
De ce nu ti-a placut ?
Poate a doua oara va fi mai bine.. Iti recomand eu cateva locuri daca vrei sa incerci.
Parerea Dvs. conteaza!
-
- Incepator
Am fumat o singura data ...si era cu aroma de mere verzi senzatia e foarte faina...narghileaua era adusa din Siria de un cunoscut...as mai incerca o data
- admin_exprim
- Site Admin
Mai mult conteaza tutunul (si carbunii) decat orice altceva. Tutunul sa fie bun, in rest se incropeste ceva..
Parerea Dvs. conteaza!
-
- Initiat
Ce fel de tutun folosesti? Nici macar nu stiu ce mai exista pe piata, iar in Egipt nu mai pleaca nimeni asa curand sa-mi aduca.
- admin_exprim
- Site Admin
Am incercat multe marci, si multe tipuri de tutun.
Cel mai bun este cel natural, cu putina nicotina in el. E foarte putina, dar se simte. ORICE altceva pe care scrie 'nicotine free' nu are acelasi gust - de fapt nu prea are nici un gust, fiind 'indoit' cu diferite substante. Ba unele au si gust de sapun (nu am manat sapun niciodata
Acum si intre aceste marci naturale exista diferente, dar eu m-am oprit la o anumita marca (revin maine cu denumirea), care are drept sigla un cap de palmier intr-un cerc. Este 'Made in Egypt' oricum si iau numai la pachete mari (250g) parca de la o macelarie arabeasca.
Cel mai bun este cel natural, cu putina nicotina in el. E foarte putina, dar se simte. ORICE altceva pe care scrie 'nicotine free' nu are acelasi gust - de fapt nu prea are nici un gust, fiind 'indoit' cu diferite substante. Ba unele au si gust de sapun (nu am manat sapun niciodata
Acum si intre aceste marci naturale exista diferente, dar eu m-am oprit la o anumita marca (revin maine cu denumirea), care are drept sigla un cap de palmier intr-un cerc. Este 'Made in Egypt' oricum si iau numai la pachete mari (250g) parca de la o macelarie arabeasca.
Parerea Dvs. conteaza!
Înapoi la “Tigari si produse pe baza de tutun”