Sunteti consumatori de bere?
Ce marci de bere preferati?
Ce parere aveti despre imaginea companiei Heineken?
In ce masura influenteaza asocierea Heineken cu Uefa Champions League?
bere Heineken
- anca_neagoe
- Incepator
- Sex: Female
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Male
Re: bere Heineken
Da, eu consum bere
Beck's in cea mai mare parte, dar si Heineken.
Pentru mine Heineken are o imagine buna, dar asocierea cu UEFA Champions League nu m-a determinat niciodata sa cumpar (mai multa) bere Heineken
Beck's in cea mai mare parte, dar si Heineken.
Pentru mine Heineken are o imagine buna, dar asocierea cu UEFA Champions League nu m-a determinat niciodata sa cumpar (mai multa) bere Heineken
am descoperit cand am fost in germania berea nefiltrata si am descoperit cand m-am intors ca se gaseste si in romania (mai scumpa, bineinteles, dar se gaseste).
de atunci numai de-asta beau atunci cand gasesc.
in rest ordinea ar fi beck's, heineken, tuborg.
nu-mi plac stella, efes si ursus.
de atunci numai de-asta beau atunci cand gasesc.
in rest ordinea ar fi beck's, heineken, tuborg.
nu-mi plac stella, efes si ursus.
- anca_neagoe
- Incepator
daca ar trebui sa alegeti intre 2 marci de bere diferite, si una din ele ar fi sponsor uefa champions league, v-ar influenta in vre-un fel so alegeti p aceasta?
- admin_exprim
- Site Admin
Aici depinde, Anca:
- Daca cealalta marca ar fi una mai..obscura, sau de care nu am auzit (sau foarte putin), in mod sigur ar conta faptul ca cealalta este sponsor al UCL
- Daca as cunoaste cealalta marca, si ar avea un gust mai bun, in mod sigur nu mi-ar pasa ca Heineken este sponsor al UCL, si deci nu as cumpara-o
- Daca cele doua marci ar fi apropiate ca gust (si pret), atunci poate doar atunci ar conta faptul ca una dintre ele sponsorizeaza UCL. Si sa nu uitam si faptul ca ar trebui sa imi placa si fotbalul si sa ma uit la UCL.
- Daca cealalta marca ar fi una mai..obscura, sau de care nu am auzit (sau foarte putin), in mod sigur ar conta faptul ca cealalta este sponsor al UCL
- Daca as cunoaste cealalta marca, si ar avea un gust mai bun, in mod sigur nu mi-ar pasa ca Heineken este sponsor al UCL, si deci nu as cumpara-o
- Daca cele doua marci ar fi apropiate ca gust (si pret), atunci poate doar atunci ar conta faptul ca una dintre ele sponsorizeaza UCL. Si sa nu uitam si faptul ca ar trebui sa imi placa si fotbalul si sa ma uit la UCL.
Parerea Dvs. conteaza!
- anca_neagoe
- Incepator
Presupunand ca esti consumator de bere si ca te uiti la UCL.
Nu ti se spun numele marcilor de bere, doar ca una e sponsor UCL si cealalta nu, te influenteaza asta?
Are putere sa te influenteze?
Nu ti se spun numele marcilor de bere, doar ca una e sponsor UCL si cealalta nu, te influenteaza asta?
Are putere sa te influenteze?
- admin_exprim
- Site Admin
Da, are putere sa ma influenteze
Dar intrebarea ar fi ce putere are in viata reala, unde ai de unde alege si cunosti numele (si gustul produsului) celeilalte marci, sau celorlalte marci
Dar intrebarea ar fi ce putere are in viata reala, unde ai de unde alege si cunosti numele (si gustul produsului) celeilalte marci, sau celorlalte marci
Parerea Dvs. conteaza!
- anca_neagoe
- Incepator
da, asa e.
dar e si un proces in subconstient.
poate nu iti dai seama.
dar e si un proces in subconstient.
poate nu iti dai seama.
da, influenta reclamelor este un lucru pe care greu mi-l explic.
imi vine greu sa cred ca o persoana care este capabila sa gandeasca nu-si da seama ca doar pentru ca spune ceva intr-o reclama, nu inseamna ca e adevarat. in definitiv nu cred ca exista vreo lege care sa impiedice companiile ca cel putin sa exagereze (ca sa nu folosesc un cuvant mai dur) in reclamele lor.
pe de alta parte daca faci sondaje de notorietate si popularitate inainte si dupa o reclama, observi ca au efect (mai ales daca reclama e buna).
mie imi place sa cred ca as cumpara bere pentru gustul berii nu pentru ca sponsorizeaza UCL dar mai stii?
imi vine greu sa cred ca o persoana care este capabila sa gandeasca nu-si da seama ca doar pentru ca spune ceva intr-o reclama, nu inseamna ca e adevarat. in definitiv nu cred ca exista vreo lege care sa impiedice companiile ca cel putin sa exagereze (ca sa nu folosesc un cuvant mai dur) in reclamele lor.
pe de alta parte daca faci sondaje de notorietate si popularitate inainte si dupa o reclama, observi ca au efect (mai ales daca reclama e buna).
mie imi place sa cred ca as cumpara bere pentru gustul berii nu pentru ca sponsorizeaza UCL dar mai stii?