Consum bere aproape zilnic.Ursus este preferata mea dar beau si Heineken, Timisoreana, Stejar,Beks sau Stella
Pe mine nu ma influenteaza atat de mult reclamele, e de ajuns sa beau o data si daca nu imi place alta data nu mai iau oricat de tare ar fi reclama
iar asocierea Heineken cu UCL n'are nici o legatura cu nr sticlelor golite intr-o sambata seara la rockoteca
bere Heineken
-
- Incepator
- Sex: Male
-
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Female
Re: bere Heineken
da bere berganbir si stella si ursus
- marydole
beau heineken ocazional si tuborg,sunt bune amandoua......este un brand reusit heineken,nu cred ca influenteaza in vreun fel uefa.......
Da, sunt consumator de bere.
Timisoreana, de obicei, cu toate ca nu sunt foarte pretentios cand vine vorba de bere.
Din punctul meu de vedere, Heineken are o imagine foarte buna.
Cat despre asocierea cu UEFA Champions League. . .nu pot sa spun ca ma afecteaza/influenteaza in nici un fel.
Timisoreana, de obicei, cu toate ca nu sunt foarte pretentios cand vine vorba de bere.
Din punctul meu de vedere, Heineken are o imagine foarte buna.
Cat despre asocierea cu UEFA Champions League. . .nu pot sa spun ca ma afecteaza/influenteaza in nici un fel.
- Dana
Presupunand ca esti consumator de bere si ca te uiti la UCL.
Nu ti se spun numele marcilor de bere, doar ca una e sponsor UCL si cealalta nu, te influenteaza asta?
Are putere sa te influenteze?
Nu ti se spun numele marcilor de bere, doar ca una e sponsor UCL si cealalta nu, te influenteaza asta?
Are putere sa te influenteze?